Gaziantep'te vahşet! Köpekler başları kesik halde bulundu

25 izlenme 15 Ocak 2025
Reklamlar

Gaziantep'te gerçekleştiği belirtilen olayda 3 tane sokak köpeği, başları kesilmiş halde bulundu. Kardeş oldukları tahmin edilen 3 köpeğe kimin zarar verdiği bilinmezken, hayvanseverler yaşananlara sitem etti.



Gaziantep'in Oğuzeli Altınyurt köyünde gerçekleştiği ifade edilen sokak köpeklerine yönelik şiddet olayı, köy halkını da ürkütürken tepkilere yol açtı. 3 yavru köpek, başı kesilmiş halde bulundu. Gaziantep Canlar İçin Derneği'nin paylaştığı görüntülerde bir hayvansever, "Üçü de kardeş, ikisinin kafası kesilmiş çok düzgün şekilde, bu da herhalde elinden kaçmış... İşte ülkeyi yasayla getirdiğiniz hal... Bugün buna bunu yapan, yarın çocuklarınıza neler yapar? Alın yasanız" diyerek yaşananlara sitem etti.

Yapılan bir diğer açıklamada ise köy halkının da bu caniliği yapanların yakalanmasını istediği, kolluk kuvvetlerinden belediye başkanı ve muhtarlara dek pek çok kişinin bu konuda çalışma yaptığı ifade edildi.

Akılalmaz olay: Köpekler başları kesik halde bulundu - Resim : 1

Odatv.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir

CHP'li Yılmaz'dan çok konuşulacak açıklamalar! Dilan ve Engin Polat'ın ardından 600 fenomene inceleme kararı İlahiyatçı Cemil Kılıç, bekarlığa veda partisi yapan kadınları paylaştı: "Parayı bulunca tesettürlü sekülerlik devreye giriyor. Başörtülü bacılarımız eğleniyor" Bir sigara grubuna daha büyük zam geldi! İşte yeni fiyatlar