Gaziantep'in Oğuzeli Altınyurt köyünde gerçekleştiği ifade edilen sokak köpeklerine yönelik şiddet olayı, köy halkını da ürkütürken tepkilere yol açtı. 3 yavru köpek, başı kesilmiş halde bulundu. Gaziantep Canlar İçin Derneği'nin paylaştığı görüntülerde bir hayvansever, "Üçü de kardeş, ikisinin kafası kesilmiş çok düzgün şekilde, bu da herhalde elinden kaçmış... İşte ülkeyi yasayla getirdiğiniz hal... Bugün buna bunu yapan, yarın çocuklarınıza neler yapar? Alın yasanız" diyerek yaşananlara sitem etti.
Yapılan bir diğer açıklamada ise köy halkının da bu caniliği yapanların yakalanmasını istediği, kolluk kuvvetlerinden belediye başkanı ve muhtarlara dek pek çok kişinin bu konuda çalışma yaptığı ifade edildi.

Odatv.com
Sokağa çıkma yasağına uymayan yaşlılara su atarak tepki gösterdiler !
MHP'li isim hakkında korkunç cinsel saldırı iddiası
Eleştirilerin odağındaki Prof. Dr. Orhan Şen bu defa isyan etti
Alkolüyken araç kullanan AKP'li Başkan kaza yaptı, 1 kişi öldü, olay yerinden de kaçtı ama başkan serbest bırakıldı
43 madencimiz hayatını kaybetmişti: AKP’ye açılan kapılar madencilere kapatıldı
En gözde 5 müteahhit 5 yılda 161 milyar liralık iş aldı!
2021'in ilk anket sonuçları açıklandı! “Yarın genel seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?” sorusundan Cumhur İttifakı'na şok cevap çıktı!
Ekrem İmamoğlu'na yeni soruşturma!
Kremlin: Moskova ve Ankara, Putin'in Türkiye ziyaretini planlıyor
Yeni bir özelleştirme daha geliyor! Şeker bitti, kömür madenlerimiz satılıyor!