TRT’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenecek etkinlikleri, “Gazze’deki insanlık dramı” nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.
TRT’den yapılan açıklamada, “TRT, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenleyeceği ve tüm hazırlıkları biten eğlence odaklı konser ve gösterileri, Gazze’de yaşanan endişe verici insanlık dramı nedeniyle ileri bir tarihe erteledi” ifadelerine yer verilmişti.
Ertelenen konser, gösteri ve diğer etkinliklerin gerçekleştirileceği tarihlerin daha sonra açıklanacağının belirtilmesi dikkat çekmişti.
TRT MÜZİK GAZZE’Yİ ‘UNUTTU’
“Gazze” gerekçe gösterilerek alınan karar tepkilere yol açarken TRT, dün akşam ise ‘vur patlasın çal oynasın’ görüntülerle gündeme geldi.
TRT Müzik'te Muazzez Ersoy'un şarkı söylediği anlar yayımlandı.
O anlar sosyal medyada gündem oldu.
Yeniçağ
İmamoğlu kovmuştu Soylu iş verdi!
İBB davasında tahliye olan Elif İpek Atayman oturduğu sitede alkışlarla karşılandı, tek dilek diledi: "Bütün arkadaşlarım çıksın!"
Hürmüz Boğazı'nda sıcak anlar! Trump: "İran bayraklı gemiyi vurduk"
Şimşek'ten itiraf: "Maalesef enflasyon oldukça yüksek"
Tahliye olan Canan Kaftancıoğlu'ndan ilk mesaj 'Esas olan ahlaksa, adaletse, akılsa; nerede kalmıştık?'
Eski Pentagon danışmanı, ABD'nin Kiev'e misket bombası teslim etmesinin yeni nedenini açıklıyor
Erdoğan'a 'ucuz adam' diyen İlyas Salman'a 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla dava
Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez'den flaş iddialar! "Bilal BMW'yi nasıl aldı?"
Özgür Özel Maduro'nun fotoğrafıyla Erdoğan'a seslendi: "Sizin dostluğunuz da kardeşliğiniz de bu kadar!"
Bir dairede 31, diğerinde 40 seçmen nasıl oluyor da oluyor ?
İzmir'de kadın cinayetlerine karşı sokağa çıkanlara polis müdahale etti!
Kızılay'dan skandal girişim! Zekâtları toplayıp yandaş şirketlere verecekler
Sedat Peker'in iddialarının ardından peş peşe haberler geldi: Adil Serdar Saçan'dan bomba açıklama!
Çubuk Kaymakamı'nın Kılıçdaroğlu'na linç girişiminden sonra başlayan yükselişi sürüyor