Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde saldırı düzenlendi. Silah ve sopaların kullanıldığı iddia edilen saldırıda elinden ve başından yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
“ÜÇ KİŞİ DAKİKALARCA ŞİDDET UYGULADI”
SÖZCÜ’ye konuşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, “Selçuk Özdağ cuma namazına gitmek üzere evinden çıkıyor. Kapının önünde beş kişinin saldırısına uğruyor. İki saldırgan Özdağ’ın koruması ve şoförünü silahla etkisiz hale getiriyor. Üç kişi ise sopalarla dakikalarca şiddet uyguluyor. Saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaşıyor” dedi.

Foto: Sözcü
Olayla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, “Genel Başkan Yardımcımız Selçuk Özdağ Abimize evinin önünde silahlı ve sopalı saldırıda bulunulmuştur. Bu aşağılık saldırıyı şiddetle kınıyor, suçluların bir an önce yakalanarak adaletin önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Korkaklarla ve alçaklarla mücadelemiz kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
Bakanlık uyardı: Adres bildirimi için son 2 gün96 izlenme
328 milyarlık kart borcunun sadece faizi ödeniyor28 izlenme
TİP'ten, Erdoğan'ın adaylığına sert çıkış: Öyle yağma yok!36 izlenme
Londralı tefecilerin Türkiye bayramı: 3 milyar dolara 2,4 milyar dolar faiz alacaklar28 izlenme
İmamoğlu'ndan Adalet Bakanlığı'na başvuru25 izlenme
Bakan Kirişçi'den skandal 'sel' açıklaması: "Toprak suya kavuştu"25 izlenme
Sabah gazetesi Erdoğan'ı terk etti: CHP'yi manşete taşıdı, Özgür Özel ile röportaj yaptı22 izlenme
RTÜK Üyesi Okan Konuralp: RTÜK’ten hakkaniyet beklemesi yersiz…48 izlenme