TAHLİYE KARARINA İTİRAZ
Göçmen hakkında 32 yıla kadar hapis cezası istenen davanın dün görülen celsesinde tahliye kararı verilmişti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, sanık Göçmen'in tahliye edilmesine itirazda bulundu. Tahliye kararına ilişkin itirazın değerlendirmesini Bakırköy 10 Ağır Ceza Mahkemesi yapacak.
AVUKATLIĞINI YAPAN ANNESİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI
Görkem Sertaç Göçmen’in Annesi Aynur Göçmen, hakimlik görevinden istifa edip oğlunun savunmasını yapmak için avukatlığa başlamıştı. Duruşmanın ardından basın açıklaması yapan eski hakim Aynur Göçmen, şu ifadeleri kullanmıştı;
*Olayda basit yaralamalar var. Maalesef oğlum ölen hiç kimse ölmediği halde 16 ayını tutuklu geçirdi.
*Benim oğlum iki üniversite okuyordu, bu 16 ay onun geleceğini çok kötü etkiledi fakat bugün aldığımız tahliye kararı için hepimiz çok mutluyuz.
*Mahkemeye teşekkür ediyoruz. Adil bir yargılanma süreci içerisinde adaletin ve hakkın yerini bulacağımıza inancımız tam.
*Kız arkadaşına uygulanan bir şiddet söz konusu değil. Oğlum, 4 yıldır kız arkadaşıyla birlikteydi. Eğer şiddet uygulasaydı bir insan birkaç kez şikayet edilirdi. (DHA/İHA)
Kılıçdaroğlu: Önümüzdeki yaz hep birlikte gıda krizi yaşayacağız29 izlenme
Eskişehir'de emekliler yoksulluğa karşı yürüdü: İktidarın bizi getirdiği nokta sefalet oldu16 izlenme
Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kişi tahliye edildi!27 izlenme
Seçil Erzan olayını bir de Fatih Altaylı anlattı: Fatih Terim Bu İşin Neresinde?45 izlenme
Zararını talep etmesin diye esnafa muvafakatname gönderdiler!64 izlenme
AKP’li vekil: Kamyoncular mağdur olacak ama ne yapalım?121 izlenme
Mansur Yavaş’tan yeni kampanya! “Bir iftar da benden”133 izlenme
İktidar yabancıya 'cömert', vatandaşa 'cimri': "Önce buradaki açları doyurun"25 izlenme