Arnavutköy Ömerli Mahallesinde hafriyat kamyonu şoförleri döküm sahasında oluşan sıradan ve döküm parasından kaçmak için kendilerine adeta kaçak döküm sahası oluşturdu. Mahallenin ormanlık alana kalan kısmına özellikle gece saatlerinde kaçak olarak hafriyat döken kamyonlar nedeniyle alanda tonlarca kaçak hafriyat birikmiş durumda.
HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Kaçak hafriyat dökümü yapılan alan havadan görüntülendi. Görüntülerde maloz, çöp ve hurdalık eşyaların ormanlık alandaki yere döküldüğü görüldü. Tonlarca kiloluk hafriyatın döküldüğü kaçak döküm sahası işte böyle görüntülendi. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/gozgoregorekatliamyesilalanlaradetayokoldu6451220/
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’le ilgili skandal atama ve maaş iddiaları24 izlenme
AKP’li belediye, lisansı ve sertifikası olmayan kişileri ‘antrenör’ olarak çalıştırmış!46 izlenme
'Deprem olmaz' denilen Konya 5.2 ile sarsıldı, Naci Görür isyan etti136 izlenme
VIP suç merkezine dokunan polis yandı: Soylu'nun kuzenini yakaladı, sürüldü, tutuklandı!19 izlenme
Mansur Yavaş’tan AKP’lilere çok sert tepki! ABB Meclisi karıştı!30 izlenme
Feyza Altun'a jet iddianame24 izlenme
Anketler, kendisini 'Bu fakir' diyerek savunan Erdoğan'ı yalanlıyor: Yurttaşa göre AKP zengin partisi!42 izlenme
A Haber, Fatih'in tablosunu İstanbul'a kazandıran İmamoğlu'nun adını söyleme cesaretini gösteremedi!107 izlenme
Otomobil belediye otobüsüne çarptı: Aynı aileden 3 kişi öldü, 3 kişi yaralandı
Hindistan'ın bir zamanlar dini çatışmaların merkezi olan Ayodhya şehri, "Hindu Vatikan'ına" dönüşüyor.
İmamoğlu: “Bizi doğruluktan ve doğru olmaktan kimse geri tutamayacağı gibi, bizi bırakın bir köyden, herhangi bir noktadan kovabilecek hiç kimse, bu ülkede anasının karnından doğmadı”
AKP'li Yılmaz Tunç'tan bir garip ek bütçe savunması: "Ek bütçe milletimize, milletimizin refahı için aktarılacak"