Güldür Güldür’de palto kredisi çekmek isteyen bir vatandaşın diyaloğu dikkat çekerken bir başka oyuncunun ‘ben de kıyma kredisi çekeceğim’ demesi izleyenleri güldürdü.
PALTO KREDİSİ
Merkez Bankası’nın fiyatı en çok artan ürünler arasında giyim de yer alırken, bazı online alışveriş siteleri bankalarla anlaşma yaptı. Kredi kartı taksit sayısında limit olunca 36 aya varan vadelerle kaban ve montlar için alışveriş kredisi kullandırılmaya başlandı.
Kredi sorununu geçen günlerde İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran da dillendirmişti. Aran, kredilere vatandaşların erişiminin zorlaştığını, bankaların yanıt veremediğini söylemişti. Yine Hazine ve Maliye Balkanı Nureddin Nebati’nin katıldığı bir toplantıda, MÜSİAD Başkanı da kredi sorununu dile getirmişti.
Yeniçağ
Gökçek, Eski Beşiktaş Futbolcusu Aboubakar'ın photoshoplu fotoğrafını hem Müslüman hem de şehit olarak paylaştı!
Boykot çağrılarının üzerine Hamidiye Su'ya İzmir'den destek!
Yükselen faturalar kara kışta milyonları zorluyor: "Battaniyelere sarınıp TV ışığında oturuyoruz"
Nereye gidiyoruz? Market çalışanlarının görüntülediği fiyat değişiklikleri gerçek enflasyonu gözler önüne serdi!
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapılacağı alana tepki: Başka yer mi kalmadı?
Engin Polat'ın yargılanmasına başlandı! 9 yıla kadar hapsi isteniyor
İBB, Medya A.Ş.’de çoğu troll 50 kişi işten çıkarıldı: İmamoğlu’ndan flaş açıklama!
AKP'nin İBB hamlesinden saatler önce 'İstanbul hazır' diye afiş yaptılar ama Edirne'deki caminin fotoğrafını koydular!
CHP'li üye yandaşa arazi kıyağını böyle ortaya çıkardı! "Tahsis değil, peşkeş!"
Almanya’da aile birleşimi vizesine Türkiye’den rekor başvuru