Ünlü şarkıcı Güllü’nün Yalova’daki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirmesinin ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.
Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tuğyan Ülkem Gülter’in sevgilisi Kervan E. ise geçtiğimiz günlerde "kasten öldürmeye azmettirme" suçlamasıyla gözaltına alınmış, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Sabah'ın haberine göre, soruşturma kapsamında kritik bir gelişme yaşandı.
Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kervan E., Adli Tıp Kurumu’na (ATK) sevk edildi. Kervan E.'den kan ve kıl örnekleri alınacağı belirtildi.

Kervan Eminoğlu’nun, Güllü pencereden düşüp öldükten 20 dakika sonra saat 01.50’de Tuğyan Ülkem Gülter’e WhatsApp üzerinden iki mesaj gönderip sildiği ortaya çıkmış, savcılık sorgusunda bu mesajların içeriğini hatırlamadığını söylemişti.
İstanbul’un yoksulluk tablosu: Oran yüzde 91’in üzerinde!78 izlenme
AKP’ye katılan Çerçioğlu'nun çalışanları tehdit ettiği iddiası: "Yüzlerce isyan ve şikâyet mektubu aldım"14 izlenme
Kaftancıoğlu'nun avukatı: 'Göstermelik bir şekilde istinaf bir ya da iki cezayı bozacak'59 izlenme
Küresel piyasalarda Powell'ın açıklamaları38 izlenme
Erdoğan eleştirisine 12 yıl hapis cezası!65 izlenme
Gaziantep belediyesi borç batağında! 4 yılda 400 milyon lira faiz ödemesi!71 izlenme
Mimar Sinan’ın eseri satışa çıkarıldı, kapısına kum çuvalları yığıldı34 izlenme
CHP'li Başarır'dan Bakan Nebati'ye: "Stokçuluğa da başlamış"28 izlenme
Gen haritamız çıkartıldı, Türk askerlerinde savaşacak güç bırakmayabilirler!
Güneydoğu'da 5 ile dikkat çekildi: Yoğunluk çok fazla
Köylü kadının AKP'ye isyanı 'Sana oy attıysak böyle et demedik, zengini zengin ettin, fakiri toprağa gömdün !'
O sigara grubuna dev zam geldi diğerleri yolda!