Anasayfa1
21 Kasım 2024 ( 7 izlenme )
Reklamlar

Güran ailesinin ahırındaki 'mühimmat' görüntüleri ortaya çıktı: 400 adet kalaşnikof mermisi bulundu


Narin Güran'ı arama çalışmaları sırasında ailesinin ahırından çıkan mühimmatın video ve fotoğraf kayıtları ortaya çıktı.



Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne dair soruşturma sürecinde gündeme gelen silah mühimmatına dair görüntüler ortaya çıktı.

Sözcü‘de yer alan habere göre, ilk aramalar Narin Güran’ın evinin çevresindeki ahır ve eklentilerde gerçekleştirildi. Jandarma komando timleri tarafından yapılan aramalarda, ahırda saklanmış çok sayıda mühimmat bulunduğu belirtildi. Mühimmatlara jandarma tarafından el konulduğu öğrenildi.

ATEŞLİ SİLAHLAR KANUNUNA MUHALEFETTEN SORUŞTURMA YÜRÜTÜLÜYOR

Narin Güran’ın yaşadığı evin ahırında 400 adet AK47 kalaşnikof marka uzun namlulu tüfek mermisi ele geçirildi.

Haberde, mermilerin paslanma ve oksitlenmesinin önüne geçmek için bir havluya sarıldığı, ardından da mühimmat özelliğini kaybetmemesi için fındık kreması kutularına, bir kısmının şeffaf plastik salça kovasına, bir kısmının da beyaz un çuvalları içine gizlendiği aktarıldı.

Ahırda ele geçirilenlere el konulduğu bildirilirken, kaçak olduğu tespit edilen mühimmatla ilgili aile bireyleri hakkında ayrıca 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet etmek suçundan soruşturma yürütüldüğü kaydedildi.

BirGün

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Atatürk resimli belediye tabelalarını kıran şüpheli gözaltında! Fesli’ye serbest Mustafa Kemal’e yasak! CHP'den "Canan Kaftancıoğlu" için teklif! Avrupa'da yaşayan AKP seçmeni açıkça itiraf etti "Oyum Erdoğan'a çünkü mültecileri Türkiye'de tutarak Avrupa'nın güvenli kalmasını sağlıyor"