Olayla ilgili olarak İstanbul’da üç, KKTC’de iki kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınanlar Ömer Tunç ile İstanbul’da gözaltına alınan Mustafa Söylemez ve iki adamının birbirlerini tanıdıkları, cinayet günü birlikte otele giriş çıkışları olduğuna ilişkini kamera kayıtları bulunduğu öğrenildi.
Kalaşnikof ve tabancının nerede bulunduğu, üzerindeki parmak izleri konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Araştırma büyük bir gizlilik içinde yürütülüyor.
MUSTAFA SÖYLEMEZ’İN KARDEŞİ DE GÖZALTINA ALINDI
Soruşturma kapsamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. İstanbul’da gözaltı sayısı 6’ya yükseldi. Gözaltına alınan son üç kişiden birinin de Mustafa Söylemez’in kardeşi Faysal Söylemez olduğu belirtildi.
Yeni Şafak yazarından beklenmedik Ekrem İmamoğlu yazısı! “Ortada suç yok beraat etmeli”15 izlenme
Her 7 kişiden biri sosyal yardım alıyor11 izlenme
Ünlü gazeteciden çarpıcı yorum: "AKP kurulduğundan beri İsrail’e hizmet ediyor!"14 izlenme
Soylu Topbaş'a dokundurtmuyor!394 izlenme
Polis ağzında kürdan olan genci aradı, 'Rutin denetim' denince tepki topladı!38 izlenme
ANAR’ın sahibi ve genel müdürü Dr. İbrahim Uslu: Beka sorunu yok ekonomik kriz var90 izlenme
ABB ifşalamıştı: Sabotaj görüntülerine Başsavcılık'tan soruşturma9 izlenme
İsmailağa tarikatı, 6 yaşında çocuğa cinsel istismar davası sanıklarına desteğe geldi!38 izlenme
İhbar yağıyor… Seçim bahane kaçak yapılaşma şahane
Hazine'den bir dünya rekoru: Faizde rekor kırıldı!
Ermenistan Başbakanı Paşinyan: Azerbaycan'la barış anlaşmasının temel ilkeleri üzerinde anlaşmaya vardık
Sedat Peker'in ardından Sezgin Baran Korkmaz'dan video! 'Ağzıma açtırma benim' diyerek kime mesaj gönderdi?