Lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığı görüntülenen ve AKP Genel Merkezi’nde Hamza Dağ'ın danışman ya da özel kalem olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında Hamza Dağ açıklama yaptı.
Hamza Dağ, "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir.
Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız." ifadelerii kullanmıştı.
Sosyal medyanın gündemine düşen Ayvatoğlu ile Hamza Dağ'ın aynı karede olduğu fotoğraflar ortaya çıktı. Fotoğrafların ardınan AKP'den herhangi bir açıklama yapılmadı.
İşte o fotoğraf:

Tesettürlü TikTok'çular sosyal medyayı ikiye böldü135 izlenme
İsraf araçlarının sergilendiği Yenikapı'ya lüks araçlar da gelmeye başladı !370 izlenme
Taciz değil selfi çekerken kadraja giriyor diyenler bu fotoğrafa ne diyecek?62 izlenme
Asgari maaşa 2018 zammı belli olacak ama…766 izlenme
Sinan Ateş davasında serbest bırakılmıştı: Avukat Serdar Öktem uzun namlulu silahlarla öldürüldü10 izlenme
İstanbul Valiliğinin Çapa açıklamasında skandal detay: Deniz kumu!123 izlenme
Özgür Özel'in ayağı kırıldı31 izlenme
Prof. Ersan Şen 'Fransa'da asgari ücretin 1/4'ü ile alabildiğin çamaşır makinasını burada asgari ücretle 2.5 ay çalışarak alabiliyorsun!'94 izlenme