Meclis KİT Komisyonu’nda Devlet Hava Meydanları İşletmesi hesapları görüşülürken CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, “Yıllardan beri hiç uçak inip kalkmamış, hiçbir firmanın uçuş rotasında yok ama ilginç şekilde personel sayılarında sürekli artış var” dedi.

Polat ‘’Bu havalimanları her gün zarar eden birer işletmeye dönüşmüş, hiç faaliyetleri yok ama personeli çok. İş yok ama personel neden artıyor? Gider kalemleri neden artıyor?’’ diye sordu. DHMİ Genel Müdürü Enes Çakmak ise bu soruya yazılı yanıt göndereceğini belirtti.
CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer de Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmasını gündeme getirdi ve “Osmaniye, Adana, Mersin’e bir havaalanı fazla görüldü’’ diyerek eleştirdi.
Sözcü
Engelli iki çocuğuyla yaşayan 70 yaşındaki anneye elektrik borcu nedeniyle 130,5 bin liralık haciz geldi! Sizin hiç vicdanınız yok mu?37 izlenme
Hilal Kaplan'ı yerin dibine sokacak sözler! "Görgüsüzlüğe, çiğliğe, çirkinliğe bakar mısınız?"82 izlenme
Sinan Ateş suikastı dosyasında yeni gelişme! 3 savcı değişti, ilk savcıya geri verildi30 izlenme
Emekli olduktan 3 gün sonra çalışırken öldü7 izlenme
Türkiye’nin süt devi iflas etti46 izlenme
Ortalıkta dolaşan cübbeli sarıklı tiplere şok ! Suudi Arabistan'da coşkulu yılbaşı kutlamaları yapıldı !196 izlenme
İstiklal Caddesi'nde gezen Lübnanlı şahıstan alçakça sözler! "Buradaki kadınları 100 dolara alabiliriz"33 izlenme
Emekli milletvekili maaşı 16 bin liranın üzerinde olan AKP'li Orhan Miroğlu 'yoksullaştığını' hissediyormuş!37 izlenme