Hazine dün dev bir borçlanmaya daha imza attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, dün düzenlediği tahvil ihalesinde 21 milyar 172,3 milyon lira borçlanmaya gitti.

Bakanlık, 5 yıl vadeli, 6 ayda bir yüzde 5,14 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvilini yeniden ihraç ettiİhalede basit faiz yüzde 10,45 bileşik faiz yüzde 10,73 oldu.
Nominal teklifin 9 milyar 932 milyon lirayı bulduğu ihalede, nominal satış 7 milyar 678 milyon lira, net satış 7 milyar 672,3 milyon lira olarak kaydedildi.

Kamudan gelen 1,5 milyara liralık teklifin karşılandığı ihalede, piyasa yapıcılarından 18 milyar 997 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 12 milyar liralık satış yapıldı.Hazine böylece piyasaya 21 milyar 172,3 milyon lira borçlandı.
Yeniçağ
Ukrayna'nın Çernihiv kentine bağlı köylerde sivillerin cesetleri bulundu!112 izlenme
Artvinli bir vatandaş: "Evet, fakir olmamız doğrudur. Bakın, ayağımdaki ayakkabıya, üzerimdeki elbiselere bakın. Ben kendimden utanıyorum"25 izlenme
Yellen Terra'nın düşüşü hakkında konuştu38 izlenme
Halktan toplanan bağış paraları ortada yok! İşte iktidarın sicili bozuk bağış kampanyaları!112 izlenme
İktidar “İsraftan kaçmaya mecburuz” dedi ama Diyanet dinlemedi: Diyanet 5 yıldız keyfinden vazgeçmiyor!36 izlenme
İddia: Cumhurbaşkanlığı’ndaki konserde kadın sanatçıların kıyafetlerine müdahale edildi16 izlenme
Benzin ve motorine gizli zam geldi51 izlenme
İBB kazandı! Mahkemeden Hidiv Kasrı kararı29 izlenme