Antalya’nın Serik ilçesinin Merkez Mahallesi’nde yaşayan aynı aileden 2 kadın, birkaç gün önce rahatsızlanarak hastaneye başvurdu. Kadınlara yapılan corona virüsü (Covid19) testi pozitif çıktı. 2 kadın hastanede karantinaya alınırken, kendileriyle yakın temasta bulunduğu belirlenen aynı aileden 18 kişi de başka bir hastaneye götürüldü.
16 SONUÇ BEKLEMEDE
18 kişiden test yapılan 2’sinde de virüse rastlandı. Bu kişiler de hastanede karantinaya alındı. Diğer 16 kişinin ise test sonuçları henüz belli olmadığından hastanede gözetim altında tutulmasına karar verildi.

(FOTO: DHA)
Mahallede ise belediye ekipleri dezenfekte ve temizlik çalışması başlattı.
TAHLİYE SONRASI NİŞAN
Serik’teki 20 kişinin, Dalaman Cezaevi’nden geçen hafta tahliye olan mahkumun, Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’ne bağlı Yeşildere ve Gebizli mahallelerinden oluşan Zeytinköy semtindeki evinde yapılan nişan merasimine katıldığı ortaya çıktı.
35 POZİTİF VAKA ÇIKMIŞTI
Serbest kalan mahkum, evinde havai fişekle karşılanmış, birkaç gün sonra da davullu zurnalı nişan töreni yapmıştı. Bölgede 35 kişinin Covid19 testi pozitif çıkınca karantinaya alınmıştı. (DHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/herseyburadabasladikarantinayaalindiamasinirigecti5826052/
Turhan Çömez İsrail’le nasıl ticaret yapıldığını ifşa etti29 izlenme
Erdoğan'dan yargı krizi sonrası CHP'ye tepki: Meclis eylem yeri değildir, oturacak yer istiyorsanız parka gidin31 izlenme
Atatürk’ü ağırlayan tarihi İzmir Vali Konağı, evsizlere kaldı198 izlenme
İBB direndi kazandı! İlkokul alanının talanına mahkeme dur dedi23 izlenme
Özelleştirme idaresi devleti 474 milyon TL zarara uğrattı!130 izlenme
AKP’li belediyeden İlim Yayma Cemiyeti’ne 'bedelsiz' kafe!74 izlenme
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz gazı için yılbaşını işaret etti: Çıkardığımız anda bunun tadına doyum olmaz37 izlenme
İstanbul'un göbeğinde dudak uçuklatan servet! Lübnanlı aile 3 milyar TL’lik mirasın hak sahibi oldu71 izlenme