Home
03 Temmuz 2019 ( 135 izlenme )
Reklamlar

Her şeye zam yağarken Albayrak: Enflasyonda düşüş trendi sürüyor


23 Haziran seçimi sonrası her şeye zam yağarken, Erdoğan'ın damadı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Enflasyonda düşüş trendi sürüyor" açıklamasında bulundu.


TÜİK'in açıkladığı verilere göre yıllık enflasyon haziran ayında yüzde 15.72 oldu.

Enflasyon rakamlarını değerlendiren Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Enflasyonda düşüş trendi sürüyor. Haziran rakamları ile yıllık hedefimizin altına geldik. Gıda tarafındaki kazanımlarımızı özellikle yapısal adımlarımızla koruyacak ve önce tek haneli enflasyonları görecek, ardından yılı hedeflerimizin altında bir oranda kapatacağız."


Berat AlbayrakOnaylanmış hesap @BeratAlbayrak

Enflasyonda düşüş trendi sürüyor. Haziran rakamları ile yıllık hedefimizin altına geldik. Gıda tarafındaki kazanımlarımızı özellikle yapısal adımlarımızla koruyacak ve önce tek haneli enflasyonları görecek, ardından yılı hedeflerimizin altında bir oranda kapatacağız.


https://halktv.com.tr/ekonomi/herseyezamyagarkenalbayrakenflasyondadusustrendisuruyor397857h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Binlerce kişi Cumhurbaşkanı’na hakaretten tutuklanırken 11 bin 43 Atatürk’e hakaret şikayetine ne kadar ceza verildi? Gençler ülkeden kaçıyor Bilim Kurulu Üyesi Öztürk: Yasaklar genişleyebilir! Astarı yüzünden pahalı hastane