Hollandalı Çete lideri Bolle Jos'un erkek kardeşi İstanbul'da yakalandı
Hollanda'da en çok aranan çete liderlerinden olan Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers İstanbul'da düzenlenen operasyonla yakalandı.
Hollandalı firari suçlu Jos Leijdekkers'in erkek kardeşi Wilhelmus Adrianus Leijdekkers'in İstanbul'da olduğu tespit edildi. İstanbul emniyeti adresini tespit ettikleri şüpheliye operasyon düzenledi. Operasyonda 31 yaşındaki Wilhelmus Adrianus Leijdekkers, yakalanarak gözaltına alındı.

Çetenin elebaşı Jos Leijdekkers
UYUŞTURUCU PARALARINI AKLIYORDU
Leijdekkers'ın çetenin uyuşturucudan elde ettiği paraları akladığı ve bir süredir Türkiye'de yaşadığı öğrenildi. Uluslararası kokain ticaretinin önemli isimlerinden kabul edilen 'Bolle (tombul) Jos' ve 'El Presidente' lakaplarıyla da tanınan Leijdekkers 2022 yılının mayıs ayından beri Hollanda polisinin arama listesindeyken aynı zamanda AB'nin en çok aranan suçlular listesinde de başı çekiyor.
Jos Leijdekkers, Ekim 2019'da Amsterdam Zuidas'taki lüks dairesinden kaçırılan ve işkence edilerek öldürülen Naima Jillal'ın kaybolmasına karışmakla da suçlanıyor.
Sözcü
Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın yerine kayyum atanır mı?62 izlenme
AKP karıştı! Ordu Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı görevden aldığı ileri sürüldü!516 izlenme
'CHP FETÖ'nün devlete sızmasının alt yapısını hazırladı' diyen AKP'li Mahir Ünal'ı arşiv affetmedi !8821 izlenme
Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı45 izlenme
3 CHP milletvekilinin hazırladığı rapor Adalet Bakanlığı'na gönderildi.40 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'na MHP’li vekillerden dava! Hem siyasi yasak hem hapis cezası istendi23 izlenme
Bilal'in konuşması ortaya koydu! Saraydakilerin halkın yaşadığı hayattan zerre kadar haberi yok!105 izlenme
Atatürk'ün ilk defa ortaya çıkan fotoğrafı83 izlenme
Mehmet Görmez canlı yayındaki sözlerini yalanladı!
Bakanlık kapısına tabela astığı tesisten şimdi ‘çıkın’ diyor!
Ekim 2025 enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yıllık yüzde 32,87, ENAG göre ise yıllık yüzde 60,00
İmamoğlu'nun paylaşımlarını sokakta dağıtmıştı: Tutuklu avukata cezaevinde bu da yapıldı!