14 Mayıs seçimleri öncesinde terör örgütü Hizbullah ile bağlantıları nedeniyle tartışmaların odağında olan Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) seçime AKP listelerinden 4 isimle gitti.
Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı’na cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayip Erdoğan’a destek veren partiden üç isim Meclis’e vekil olarak girdi.
Meclis’e giren isimlerden biri seçim döneminde verdiği bir röportajda “Bana göre Hizbullah bir terör örgütü değildir” diyen HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oldu. AKP’nin İstanbul 3. Bölge 4. sıradan aday gösterdiği Yapıcıoğlu milletvekili olmaya hak kazandı.
Meclise giren bir diğer iki isim ise Gaziantep 6. sıradan aday gösterilen partini Genel Sekreteri Şehzade Demir ve Mersin 4. sıra adayı olan Diyarbakır İl Başkanı Faruk Dinç oldu.
Batman 2. sıradan aday olan Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı Meclis’e giremeyen isim oldu.
Sözcü
Sezgin Baran Korkmaz ceza indirimi için itirafçı mı olacak?89 izlenme
Bir parti daha Erdoğan'ın adaylığına itiraz etti32 izlenme
İktidar, 15 yılda araç kiralama ve satın almaya 14.3 milyar TL harcadı!97 izlenme
Yılmaz Özdil'in evi mühürlendi!301 izlenme
Cumhur İttifakı'nı korkutan tablo: Millet İttifakı farkı açıyor!65 izlenme
İsmail Saymaz açıkladı: "Ünsal Ban, en son tekrar tutuklanıp tahliye edildikten sonra, daha önce araştırdığı kaçma yollarından biriyle Türkiye'den ayrıldı"16 izlenme
Flaş iddia: Erdoğan Bayraktar 700 daire için mi konuştu?32 izlenme
Fransa'daki protestolarda hayatını kaybeden gençle ilgili 5 polis tutuklandı39 izlenme
İBB'de peş peşe istifalar! O müdür de gitti!
CHP’den MİT çıkışı: "Saray eli ile SADAT’ın Milli İstihbarat Akademisi’ne sızma girişimlerine izin vermeyeceğiz"
İstanbul'da koronavirüsten hayatını kaybeden genç hakkındaki acı gerçekler...
Başörtülü kadının Kılıçdaroğlu'na övgüleri gündem oldu 'Kılıçdaroğlu'nun üslubu bizim halkımıza iyi gelmiyor'