Home
22 Şubat 2018 ( 580 izlenme )
Reklamlar

Hüsnü Mahalli'den bomba açıklama... Suriye Ordusu ile Türk Ordusu Afrin'de karşı karşıya mı gelecek?

Yurt Gazetesi yazarı ve Ortadoğu uzmanı Hüsnü Mahalli Semra Topçu ile Güne Başlarken programına bağlanarak Afrin Harekatı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yurt Gazetesi yazarı ve Ortadoğu uzmanı Hüsnü Mahalli, "Suriye Ordusu'nun militanları Afrin'e girdi" açıklamasını yaptı. Mahalli, Arap medyasının, Esad Ordusu'nun girişlerini canlı yayınında verdiğini söyledi. Mahalli, Esad'ın milis ve askerlerinin Türk askerinin yoğun olarak operasyon yaptığı yerlere girdiğini, Bülbül Kasabasının da buralardan biri olduğunu belirtti.

Türkiye'nin manevra aranının daraldığını belirten Mahalli, "Türkiye bunu baştan düşünecekti" dedi. Mahalli, Türk hükümetinin yapması gerekenleri madde madde anlattı. Mahalli, "Hafız Esad öldüğünde dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer cenaze törenine gitti ve müthiş bir dostluk başlattı" dedi.

Türkiye'nin en uzun sınırı olan Suriye ile problem yaşamasının doğru olmadığını belirten Mahalli, Rusya ve ABD'nin Suriye'deki rollerine ile ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/husnumahallidenbombaaciklamasuriyeordusuileturkh77535.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Depremde 35 kişinin öldüğü site davasında 22 yılla yargılanıyor ve serbest geziyor: TRT'de programa çıktı, Alişan'la hayata gülümsedi! Perde duvar diye yapılan yere asansör yaptılar! 134 kişi öldü Diyanet Akademisi’ne 6 bin 200 yeni personel alınacak! "O arazilere hangi AKP'lilerin yakınları villa konduracak?"