Home
21 Mayıs 2024 ( 24 izlenme )
Reklamlar

İBB 23 Nisan’da İmamoğlu’nun koltuğuna oturan Ali Selim’in talimatını yerine getirdi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda başkanlık koltuğuna oturan ilkokul öğrencisi Ali Selim’in talimatını yerine getirerek okuluna dolap yaptı.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun koltuğuna oturan ve okulu için öğrenci dolabı isteyen Ali Selim’in talimatı yerine getirildi. İBB, Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu’na öğrenciler için dolap yaptı.

Haberi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ali Selim’in talimatı yerine getirildi” notuyla sosyal medya hesabından duyurdu.


Kaynak: TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3. Köprüyü OGS ile geçen araç sahipleri icra şoku yaşıyor! Belediye kadrolarına Ankara el koydu! Pendik’teki trafik magandaları Hasan ve Hüseyin Sel tutuklandı! Her ay farklı maaş alabilirsiniz! Dikkat çeken vergi dilimi uyarısı