Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Üzerime giyindiğim beyaz gömlek kadar açık ve netim’ sözlerine AKP’li iki milletvekilinden eleştiri geldi.
AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, “Ahmet Davutoğlu, kendisini Başbakan icra eden Cumhurbaşkanımıza ihanet etti, Başbakanlıktan gidince içerden Ak Parti’ye hücum etti. Fitnesi eline yüzüne bulaşınca, CHP’nin piyonluğunu yapmış olup proje parti kurdu. Oldukça açık ve net” dedi.

AKP Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can ise Davutoğlu’nu “Açık ve net olan tek şey; kibri ve sinsiliği” diyerek eleştirdi.

AKP’li Can bir sonraki paylaşımında da “Davutoğlu; YÖK Yasası ile alakalı milletvekillerine hakaret etmiş. El kaldırıp indirmeyi vekillik zannediyorlar demiş. O ELLER VARYA O ELLER sizi Genel Başkan ve Başbakan yaparken de aynıydı. Değişen tek şey; siz ve kibriniz.” diyerek Davutoğlu’nu hedef aldı.


AKP’li eski vekil olan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Başçı ise Ramazan Can’ın görüntülü konuşmasını paylaşıp, “’Gülen’e niye gittim? Siyasette, bürokraside ve ticarette yükselme o yolla oluyordu’, bu sözleri FETÖ ziyaretçisi Ramazan Can söylemiş. Yükselen tek şey; kibriniz ve sinsiliğiniz” dedi.

https://abcgazetesi.com/ihanetkavgasibuyuyorerdoganvedavutoglucephesibirbirinegirdi100249
Erdoğan kapalı toplantıda itiraf etti: Tamam büyükşehirleri kaybettik ama...122 izlenme
Sedat Peker hakkında bomba iddia! "AKP'li ve MHP'li iki vekil aradı..."55 izlenme
Yüz maskeleriyle ilgili mide bulandıran araştırma: Covid-19’a adeta davetiye çıkarıyoruz62 izlenme
Motorine Salı günü 1 lira 39 kuruş zam geliyor!20 izlenme
Okuduğunu anlamayan bir insan sizce ibadet etmiş olabilir mi ?26204 izlenme
Zekât parasıyla makam aracı alan rektör sızıntının peşinde!486 izlenme
AKP'li Şanlıurfa belediyesinin gıda yardımlarını zenginlere yaptığı ortaya çıktı!70 izlenme
Mansur Yavaş’tan net ön seçim mesajı: CHP’de görüş ayrılığı iddialarına son noktayı koydu!23 izlenme