30 Ağustos Zafer Bayramı'nda teğmenlerin ettikleri kılıçlı yemin ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atmasının ardından başlatılan soruşturma derinleşiyor.

İlk olarak bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, Kara Harp Okulu soruşturmasında 3 teğmenin daha disipline sevk edildiğini açıklamıştı. Son olarak ihraç talebiyle disipline sevk edilen asker sayısının 8'e yükseldiği ortaya çıktı.

Halk TV programcısı Barış Terkoğlu'nun teğmenlerin avukatlarından edindiği bilgilere göre, soruşturma kapsamında displine sevk edilen asker sayısı 8 olduğu ortaya çıktı.
Disipline sevk edilen askerler arasında 3 komutanın da bulunduğu ve bu komutanların Alay, Tabur ve Bölük komutanı oldukları iddia edildi.
Disipline sevk edilen askerlerden Ebru Eroğlu ve İzzet Talip Akarsu dışında Serhat Gündar ve Deniz Demirtaş, A.T., M.Ö. ve tabur komutanı H.T.'ye de tebligat gittiği öğrenildi.
3 ilde daha 65 yaş ve üstü için kısıtlama!130 izlenme
Yeni tip corona virüsü hakkında doğru bilinen yanlışlar126 izlenme
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Türkiye'de yoksulluk sorun olmaktan kalktı77 izlenme
Oğlunun ‘uyuşturucu’ görüntüleri gündem olmuştu: AKP'de ikinci 'pudra şekeri' skandalı istifa getirdi10 izlenme
Bu da aile üniversitesi!116 izlenme
Valilik boş lojmanları Kuran kursuna çevirme kararı aldı!268 izlenme
Sağlık çalışanları için 'Bize yük oldular' diyen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş'ın ilk skandalı değilmiş!106 izlenme
Sosyal devlet böyle olur! Almanya vatandaşlarına karşılıksız para ve akaryakıt desteğinde bulunacak48 izlenme