İstanbul'da, fırınlardan çok daha ucuza ekmeğin satıldığı ‘Halk Ekmek' büfeleri önünde, karın içinde ucuz ekmek kuyrukları oluştu. Türkiye'de her geçen gün etkisini daha da hissettiren ekonomik kriz ve hayat pahalılığı karşısında direnmeye çalışan vatandaş, evine ucuz ekmek götürebilmek için sıfırın altına düşen hava sıcaklığında, karın içinde uzun kuyruklara girmeye devam ediyor.
KAR BİRİKİNTİLERİ İÇİNDE UZUN KUYRUK
Avcılar'da bulunan bir ‘Halk Ekmek' büfesi önünde, kar birikintilerinin içinde uzun kuyruğa giren vatandaşın hali cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Oluşan ekmek kuyruğu görüntüsünü, CHP Parti Meclis Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir, “İstanbul Avcılar Halk Ekmek kuyruğu…” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.
“AKP ESERİYLE ÖVÜNSÜN”
CHP milletvekili Mahmut Tanal ise, Deniz Demir’in yaptığı bu paylaşımı alıntılayarak kendi hesabında paylaştı. Tanal, yaptığı paylaşımda, “Akp eseriyle övünsün. Fakirliğin sorumlusu Akp'dir, Yoksulluğun sorumlusu Akp'dir. Ekmek kuyrukların sorumlusu, halkı fakirleştiren Akp'dir” diyerek, tepkisini dile getirdi.
Ukrayna müzakere grubundaydı: Vatana ihanetten öldürüldü!
Küçük çocuklara şantaj yapan sosyal medya grubuna operasyon! 2 kişi yakalandı
Aile Destek Programı kapsamında sosyal yardım ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak?
Orman yangınlarının ardından NASA'dan flaş Türkiye açıklaması geldi
Çapa'da sağlık çalışanına şiddet! Ameliyata alınan sağlık çalışanının doktoru 'Gözünde kalıcı bir hasar kalabilir!'
KDV düzenlemesiyle 10 Milyar'dan vazgeçildi!
150 kişiye mezar olan sitede skandallar raporu: "Birçok husus dikkate alınmamış"
Sağlıkta gelinen son durum: İlacı bulamadığı için kör kalma ihtimali var…
Haluk Levent, yeni yıla Hatay'da depremde evi yıkılan insanlarla şarkı söyleyerek girdi
İstanbul’da toplu taşımadaki yaş sınırlaması kalktı
Hakan Ural canlı yayında Beren Saat’i hedef aldı, iktidarı savundu! 'Senin Teknofestten haberin var mı?'
Narin’in cansız bedenini dereye gömen İtirafçı Nevzat Bahtiyar 8 Aralık’ta tahliye olabilir!
Alevi yurttaşlara küfür ve hakaret etmişti: Gözaltına alındı!
Kayyum atanan belediyede AKP'li başkanın 2 çocuğuna işe gitmeden maaş!