Geçinemeyen vatandaş; artan gıda fiyatları, yakıt ve kira bedellerine, her gün ardı ardına gelen zamlara isyan etmeye devam ediyor.
İnternette hızla yayılan bir sokak röportajında iktidarın ekonomi politikalarını savunan bir vatandaş ile gurbetçi olduğunu söyleyen başka bir vatandaş karşı karşıya geldi.
İktidarın elinden gelen her şeyi yaptığını savunan bir vatandaş "Dış güçlerin Türkiye'ye adım attırmadığını" ifade ederken, çevredekilerin tepkisiyle karşılaştı.
"BURADA BOZDURUYORUM KRAL GİBİ YAŞIYORUM"
Gelen tepkilerle birlikte araya giren bir vatandaş, Hollanda'dan geldiğini ve gurbetçi olduğunu belirtti. Cebinden 50 Euro çıkartıp gösteren gurbetçi, iktidarın politikalarını savunan adama "Ben bunun için bir saat çalışıyorum sen bir hafta çalışıyorsun, geliyorum buraya bozduruyorum kral gibi yaşıyorum, ayıp ayıp günah günah" diyerek yanıt verdi.
Bu video, sosyal medyada en çok izlenenler arasında yer aldı.
Yeniçağ
Bir AKP'liden daha FETÖ ile işbirliği itirafı! 'Müsamaha gösterdik'
Burası Samsun, bir tarafta AKP standı, diğerinde Muharrem İnce standı ! Farkı görün !
TELE1 operasyonunu başlatan İYİ Partili Bahadır Erdem’in “Apo” paylaşımı
Manowar'dan Türkçe kutlama: "Bu yıl Cumhuriyetinin 100’üncü yılı. Ulu Önder Atatürk’ün sizlere mirası kutlu ve mutlu olsun"
Maduro, ABD'de: İlk görüntüler geldi
'Kılıçdaroğlu batırdı' diye yıllardır yalan söyleyen AKP'liler, SGK'yı bakın nasıl batırmış !
Çiftlik Bank davasında karar çıktı: Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’a rekor ceza
MHP CHP'yi kopyaladı: Seçimden önce küçümseyip kent lokantasının önünü Murat Kurum afişleriyle örtmüşlerdi, şimdi kurdeleyle açıyorlar
Akit TV programcısı Yusuf Kaplan'dan laiklere skandal hakaretler! 'Beyin özürlü olmasa laik olmaz'
Dünyanın en büyük yılanlarından biri ormanda büyük bir keçiyi bütün olarak yuttuğu anda yakalandı.
Erdoğan'ın konuşmasında gizli memur ve emekli zammı şifresi
Bakan Koca açıkladı: 30.694 yeni vaka tespit edilirken, 181 kişi hayatını kaybetti, 25.513 kişi sağlığına kavuştu!
Beşiktaş Belediyesi soruşturmasında Aziz İhsan Aktaş’ın mal varlığına tedbir kararı
Canlı yayında çarpıcı hatırlatma! 'Erdoğan 2006'da fenalaşınca müdahale eden doktor, 6 ay sonra gripten öldü!'