Anasayfa1
24 Ocak 2021 ( 35 izlenme )
Reklamlar

İl Jandarma Komutanı Ülkü Ocakları'nda: 'Hasbihal' edildi, hediye verildi!


Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, Bolu Ülkü Ocakları'nı ziyaret edip ocak başkanına "hediye" verdi.



Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ömer Ersever, geçtiğimiz hafta ildeki Ülkü Ocakları'na ziyarette bulundu.

Ocak Başkanı İsmail Akgül ve ocak yöneticileriyle biraraya gelen Ersever'in ziyaretinin daha önce kendisine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunduğu öğrenilen Akgül'e karşılık 'iadei ziyaret' amaçlı olduğu belirtildi.

Ziyarete ilişkin Bolu Ülkü Ocakları'nın internet sitesinde fotoğraflar yayınlanırken "Ocak Yöneticilerimizle hasbihal eden, Jandarma alay komutanımız, Ocak yöneticilerimize ve teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diledi" denildi.

Ziyarete ilişkin fotoğraflarda, Alay Komutanı Ersever'in Bolu Ülkü Ocakları Başkanı'na üzerinde 'Bolu İl Jandarma Komutanlığı' yazılı bir torba içinde bir hediye de verdiği görülüyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/iljandarmakomutaniulkuocaklarindahasbihaledildihediyeverildi1808421

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mansur Yavaş'ın mazbatasını alacağı tarih belli oldu! Son ankette AKP ve MHP'ye şok! Kiliseyle bağlantısı ortaya çıkan Halil Konakçı yine Atatürk'ü hedef aldı: 'Okullarda resmi törenlerde çoçuklar heykel ve resimlerin önünde secde ettiriliyor' Erdoğan'ın koruma ordusunun giderleri bir yılda iki katını aştı: 1 günde 394 asgari ücret!