Home
24 Ekim 2024 ( 21 izlenme )
Reklamlar

İlaç fiyatlarına zam geliyor! Yarından itibaren uygulanacak


"Beşeri Tıbbi Ürünlerin Fiyatlandırılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar" Resmi Gazete'de yayımlandı. İlaç fiyatlandırılmasında kullanılan TL cinsinden Euro değeri Ekim ayında yüzde 23.5 arttı.


İlaç fiyatlamasında kullanılan Euro kuru güncellenerek arttı. İlaç fiyatlandırılmasında kullanılan lira cinsinden Euro değeri, yüzde 23.5 arttırılarak 17 bin 5483 TL'den 21 bin 6721 TL'ye yükseltildi, böylece ilaç fiyatları zamlandı.

Fiyat koruması uygulanan ürünlerde de değişikliğe gidildi, barem değeri Euro kurunda yapılan artış kadar güncellendi. Barem değeri fiyat korumalı ürünlerde 74,72 TL ve diğer ürünlerde ise 39,05 TL oldu.

Yeni fiyatlar 25 Ekim tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tekirdağ’da kaymakamlık tarafından açılan kadroya KPSS’den en düşük puan alan kişi alındı! "Ekmekleri getir derya bunlar. Balık da var hamsi de var. Çevir yanmasın" diyerek sucuk partisi veren AKP'li Kayseri belediyesi borca battı Bulduğu cep telefonu için teşekkür beklerken, ifadeye çağrıldı! Pamukkale Üniversitesi’nde skandal final sorusu!