Home
11 Kasım 2022 ( 37 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu afişleri toplatılsın talimatı!


CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, partisinin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı davayla ilgili İstanbul’da astığı ‘Fos çıktı’ afişlerinin toplatılması için yargıya ‘talimat’ verildiğini öne sürdü.


Bir polisin kendisine gönderdiği WhatsApp yazışmalarını Twitter’dan yayınlayan CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’a seslendi.

Bakan  “Az önce polis kardeşlerimiz CHP İstanbul İl Bşk. hazırladığı afişler ile ilgili bu yazışmayı gönderdi. ‘Sayın vekilim, biz devletin polisiyiz, AKP’nin polisi değiliz. Bu koşullarda nasıl polislik yapacağız? Talimat ile mahkeme kararı mı alınır, teşkilat rahatsız'” diyorlar. İstanbul İl Emniyet Müdürü (@ZaferAktas3310) bunu açıklamak zorundasın. AKP İl Başkanı gibi davranmak istiyorsan üzerindeki üniformayı çıkart. Eğer bu afişlerle ilgili bir toplatma kararı çıkarsa, bu yargıya talimat verilmiş demektir. Toplatmak istedikleri afişi şimdi sadece İstanbul değil tüm Türkiye görecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımızın (@ekrem_imamoglu) yanındayız. İddialar FOS ÇIKTI #İstanbulYargılanıyor.” ifadelerini kullandı.

KRT

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Temmuz'daki ara zam gelir vergisine gitti İmamoğlu'ndan tüyleri diken diken eden 19 Mayıs videosu! Muharrem İnce’den ‘İş Bankası’ tepkisi! Çay simit hesabı 20 yılda nereden nereye geldi?