Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in tutuklanması ve yerine kayyum atılmasının ardından yapılan mitingte CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ve İBB Başkanı İmamoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
İBB Başkanı İmamoğlu hakkında yapılan 1 milyon liralık tazminat davası talepli suç duyurusuna sosyal medya üzerinden yanıt verdi.
"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. İstanbul’un artık muhafızları var" dedi.
İmamoğlu'nun İstanbul'daki tarihi alanların restorasyonuyla ilgili yaptıkları çalışmaların yer aldığı videoda İstanbulluların görüşlerine de yer verildi.
İmamoğlu, videonun girişinde, "Biz İstanbul'un her konusuna hassasiyetle eğiliyoruz. Tarihini, kültürünü bir aile yadigarı olarak görüp o duyguyla sahip çıkıyoruz" dedi.
halktv.com.tr
Daire 16 Özay Kara, kazandı! Köpük gitmiyor!51 izlenme
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: Hasta sayısı 375.367'ye, can kaybı 10.252’ye yükseldi!71 izlenme
Bakan Koca yeni corona tablosunu açıkladı: Vaka sayısı 239.622’ye, can kaybı ise 5.829’a yükseldi!123 izlenme
FETÖ’nün atama planı Zerrin Hanım’a yaradı!193 izlenme
‘Dayak yiyen kadın şükretsin’ diyen Nurettin Yıldız’a şok!782 izlenme
Geçinemeyen vatandaş çareyi bu yöntemde buldu16 izlenme
Son dakika… CHP ve İYİ Parti ittifak konusunda anlaştı!860 izlenme
Sayıştay raporları ortaya çıkardı: İşsizlik Sigortası Fonu'nda 12 milyar TL'lik açık!33 izlenme