CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, 23 Mart'tan bu yana Silivri'de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili paylaşımlarını sürdürdü.
Bu mesajlarını "Ekrem İmamoğlu neden tutuklu" başlığında toplayan Yavuzyılmaz, serinin dördüncü mesajında şunları kayda geçirdi:
"AK Parti döneminde İBB’de yapılan, SIKORSKY helikopteri yolsuzluğunu ortaya çıkardığı için! 600 bin dolarlık helikopterin 600 bin liraya satılması hakkında soruşturma izni verdiği için.
Ekrem İmamoğlu bu soruşturma iznini verdikten hemen sonra Mülkiye Müfettişleri dosyaya el koyuyor Ardından dosya kayıp. Yolsuzluk adeta buharlaşıyor.
Neticede şimdi Ekrem İmamoğlu tutuklu, ancak bu belgeli yolsuzluğu yapan AK Partili yöneticiler serbest. Mülkiye müfettişlerine sesleniyorum. Haydi bu yolsuzluğun gereğini yapın da görelim."

Nefes
Mahkeme, Menemen'de ilk kuranın iptaline karar verdi!50 izlenme
Rojin'in şüpheli ölümünde yeni delil! Bedeninde iki DNA örneği bulundu36 izlenme
Günde 22 ilaç kullanan Muhittin Böcek'ten 'Bu satırları duyun' çağrısı!26 izlenme
ENAG Ocak ayı enflasyonunu açıkladı23 izlenme
Sedat Peker'in beden dilini inceleyen uzmanlardan olay yorumlar!60 izlenme
Ali Koç'tan, kendisini FETÖ'cülükle suçlayan Selvi'ye sert cevap: “Ulan sen zamanında FETÖ için salya sümük ağlamış adamsın sen kimsin Fenerbahçe’yi FETÖ ile bağdaştırıyorsun!”46 izlenme
180 limanın satıldığı ortaya çıktı! İşte tam listesi63 izlenme
Milli Bayram şantiyeye sıkıştı: 19 Mayıs’a 30 metrekarelik kutlama alanı!27 izlenme
FETÖ'ye övgüler dizen Bekir Bozdağ kendini böyle savundu!
13 saatlik uçuşla ABD’ye ekonomi sınıfında gitmeleri büyük tepki çeken A Milli Kadın Voleybol Takımı ‘business sınıfı’ uçuşla İstanbul’a döndü!
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Ortadoğu gezisinde: "Gazzeliler göçe zorlanamaz" dedi.
İstanbul’da hemşireye saldıran magandaya linç girişimi!