İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Karanfilköy kentsel dönüşüm projesi hak sahipleri daire eşleşme kura töreninde konuştu.
İmamoğlu, AKP’nin İstanbul adayı Murat Kurum’u işaret ederek “İstanbul’un yönetim koltuğu önemlidir. O koltukta oturan milletini dinleyecek tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri derken acaba o ne der diye arkaya bakarsa o koltuğa oturamaz” dedi.

İmamoğlu konuşmasının satır başları şu şekilde;
Dün hepimiz evine ulaşan acı haberle sarsıldık. Bu ülkenin pırıl pırıl askerlerini şehit vermek hepimizi üzüyor.
Yöneticilerin esas görevi vatandaşların başına gelebilecek bu tür belaları def etmektir. Hep birlikte milletimizi zora sokan, sıkıntıya sokan ne varsa, milletimize bu sıkıntı yaşatan ne varsa bertaraf etmeliyiz. Terör belasına karşı doğru çözümlerle, tek bir şehit vermeden bir Türkiye var etmek.
Millet İstanbul’a ihanet edeni sevmez. O bakımdan biz bu tarz imamlaşmalara asla göz yummadık yummayacağız
Biz yaşamamızı bu işe vakfettik kendimizi de İstanbul’a mühürledik. Biz bu şehre hizmet edeceğiz, bu milletin evlatlarına hizmet edeceğiz.
Bakınız bu şehri ortak akla temsilciye değil, birinden izin alarak hareket edecek kişilere değil 16 milyon insandan talimat alana oy verin kardeşim. İstanbul’un yönetim koltuğu önemlidir. O koltukta oturan milletini dinleyecek tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri diyecek. Tam yol ileri derken acaba o ne der diye arkaya bakarsa o koltuğa oturamaz."
halktv.com.tr
Okulda olması gereken 2 milyon çocuk nerede?22 izlenme
Böcek ailesi dosyasında iddianame hazır: İşte ölüme giden ihmaller zinciri9 izlenme
Gericiler birbirine girdi: Cübbeli, 'rakip' tarikatın konferansını iptal ettirdi224 izlenme
SGK ve TÜİK başkanı 40 emeklinin zammını aldı8 izlenme
Hazine’nin seri katili Zafer Havalimanı, ilk 9 ayda yüzde 99 hata payı ile yine zarar rekoru kırdı!37 izlenme
Şanslı AKP’li kim çıktı? 881 milyon TL'lik yol ihalesi kazandı21 izlenme
Trump kazandı, Berat Albayrak iddiaları ortaya atıldı: Eski AKP'liden sert eleştiri55 izlenme
Dünya bizi kıskanıyor, rekorlar ülkesi olduk! Kötüde birinci, iyide sonuncuyuz28 izlenme
Reis'in iş adamları neler çeviriyor? Almanya'da şaibeli Türk seçimleri!
İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu: Barolar teklifini Feyzioğlu yazdı
Doğalgaz bağlantı ve hizmet bedellerine yüzde 54 zam geldi!
AKP’den tepki çeken teklif! AKP'liler TÜGVA'nın işgal ettiği İBB arazisinin AKP'li belediyeye tahsisini istediler!