Home
29 Nisan 2025 ( 13 izlenme )
Reklamlar

İmamoğlu'nun diploması iptal edilememiş!


İBB Başkanı İmamoğlu'nun üniversite diplomasının iptaline ilişkin açıklama yapıldı ancak bazı dekanların imza atmamasıyla resmiyet kazanamadı.


Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1988 yılında başladığı Girne Amerikan Üniversitesi'nden 1990 yılında İstanbul Üniversitesi'nin İngilizce programlı İşletme Fakültesine geçiş yaptı. İstanbul Üniversitesi, adaylığını açıklayan İmamoğlu hakkında bir ihbar üzerine yapılan inceleme sonrası 18 Mart'ta İmamoğlu'nun diplomasının iptal edildiğini açıkladı.

RESMİ BİR İPTAL YOK

Ayrıca iptal açıklamasını da İşletme Fakültesi değil üniversite yönetimi yaptı. Avukatlar kararı istiyor ama açıklama dışında resmi bir karar ortaya konulmadı. Edevlet üzerinden sorgulamalarında ise İmamoğlu hala İstanbul Üniversitesi mezunu görünüyor.

Bunun nedeni ise NOW Haber'in ulaştığı bilgilere göre bazı dekanların kararı imzalamamaları. Tebligat yapıldığında avukatlar kararın iptaline ilişkin dava açacaktı ancak 40 gündür İmamoğlu'nun açıklaması iptal edilemediği için tebligat da verilemedi.

Kaynak:Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaçak aileye destek 4000 euroya çıktı, Almanlar 'Türkiye’nin beşte biri bize kaçar‘ korkusunda Ne bitmez sevdaymış! Türkiye’nin kanayan yarası: Araba sevdası! İBB Sözcüsü Murat Ongun tweet serisiyle tek tek anlattı: İşte AKP'li belediyelerin rant dosyaları Baraj için 'Atatürk evi'ni yıktılar ! Tarihi de hatırasını da yok ettiler !