Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1988 yılında başladığı Girne Amerikan Üniversitesi'nden 1990 yılında İstanbul Üniversitesi'nin İngilizce programlı İşletme Fakültesine geçiş yaptı. İstanbul Üniversitesi, adaylığını açıklayan İmamoğlu hakkında bir ihbar üzerine yapılan inceleme sonrası 18 Mart'ta İmamoğlu'nun diplomasının iptal edildiğini açıkladı.
Ayrıca iptal açıklamasını da İşletme Fakültesi değil üniversite yönetimi yaptı. Avukatlar kararı istiyor ama açıklama dışında resmi bir karar ortaya konulmadı. Edevlet üzerinden sorgulamalarında ise İmamoğlu hala İstanbul Üniversitesi mezunu görünüyor.
Bunun nedeni ise NOW Haber'in ulaştığı bilgilere göre bazı dekanların kararı imzalamamaları. Tebligat yapıldığında avukatlar kararın iptaline ilişkin dava açacaktı ancak 40 gündür İmamoğlu'nun açıklaması iptal edilemediği için tebligat da verilemedi.
İmamoğlu duruşması ertelendi!19 izlenme
MHP’den Suriyelilere vatandaşlık verilmesine destek!323 izlenme
Yüzlerce insanın ölümüne neden olan AKP'li müteahhit tutuklandı! Şamil Tayyar'a da işlem yapılacak mı?42 izlenme
'Uygunsuz ilişki' iddiası ile ihracı istenen AKP'li başkan 'Parti içinden kumpas var' dedi7 izlenme
Ünlü oyuncudan AKP'li vekili utandıracak bilgiler! AKP'li vekilin ismini değiştirelim dediği 'Pierre Loti'nin bilinmeyenleri...59 izlenme
Eşine torpil yaptıran DİB başkan yardımcısı: "Şükredin, başkasının elindekine göz dikmeyin"22 izlenme
Gitmeyen yolcuya 26.6 milyon Euro verdik!273 izlenme
5 yıldır hamallık yapan kumpas mağduru askerin zaferi!295 izlenme
'Gerekirse yarım kilo et yeriz' diyen AKP’li vekil Zülfü Demirbağ maaşından şikâyet etti! 'Vicdanı olan bir insan o maaşla milletvekilliği yapamaz'
AKP’li belediyede kadro skandalı!
Emekliler bu sözlere fena kızacak! İYİ Parti'den AKP'ye geçti, fikri değişti
İmamoğlu'na yeni dava! İçişleri Bakanlığı ihbar etti