Home
22 Ocak 2024 ( 26 izlenme )
Reklamlar

İran: Mahsa Amini'nin ailesinin ödülü almak için Fransa'ya gitmesi engellendi

İran: Mahsa Amini'nin ailesinin ödülü almak için Fransa'ya gitmesi engellendi

Geçtiğimiz yıl İran'da gözaltında hayatını kaybeden Mahsa Amini'nin ailesinin, onuruna verilen en yüksek insan hakları ödülünü almak üzere Fransa'ya gitmesine izin verilmedi.

Avukatları, Amini'nin ebeveynlerinin ve erkek kardeşinin uçağa binmesinin engellendiğini ve pasaportlarına el konulduğunu söyledi.

Ailesi, Amini'nin ölümünden sonra Avrupa Birliği'nden verilecek Sakharov Ödülü'nü almak için Strazburg'a gidecekti.

Avukatları, geçerli vizeleri olmasına rağmen ülkeden çıkışlarının yasaklandığını söyledi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tarım Kredi Kooperatifleri genel müdürüne kişiye özel yönetmelikle ballı maaş! Gelin, nikâh masasında bile evet dememek için direnince, salonda alkış koptu ! Bolu'daki yangın faciasında araba sevdası! 10 dakikada herkesin çıkması mümkünken patronların araçları kurtarılmış Erdoğan'ı kastetti: "Neredeyse çocuk gibi yalvarıyor"