İŞKUR Anamur Müdürü Ertuğrul G., hakkında son dönemde çeşitli iş yerlerinde istihdamları sağlanan 20 kişiden, rüşvet alarak zimmetine para geçirdiği yönünde yapılan bir şikayet üzerine soruşturma başlatıldı.
20 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI
Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile harekete geçen Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube ekipleri, önceki gün müdür Ertuğrul G.’yi, evine gözaltına aldı.
Müdür Ertuğrul G.’nin ev ile makamında arama yapılarak bilgisayarına da el konuldu. Rüşvet ve zimmet suçlamasıyla ilgili 20 kişinin de ifadesinin alındığı öğrenildi.
BANKA HESAPLARI İNCELEMEDE
Banka hesapları da incelemeye alınan Anamur İŞKUR Müdürü Ertuğrul G., çıkarıldığı mahkemece rüşvet ve zimmetine para geçirmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/iskurmudururusvetvezimmettentutuklandi5820077/
Reuters, 6 Şubat depremlerinin birinci yılını yazdı: "Hükümete büyük öfke"32 izlenme
Türkiye'nin ilk pandemi hastanesi Diyanet'e verildi! Kurumlar dava açmaya hazırlanıyor16 izlenme
Türk moda devi Türkiye'deki fabrikasını kapattı Mısır'a taşındı: Binlerce çalışan işsiz kaldı22 izlenme
Hatay'ın AKP'li belediye başkanından 2 milyonluk lokum ihalesi38 izlenme
"Dindar insanım" dedi, helal para vadiyle insanları dolandırdı27 izlenme
‘Bizi nasıl yönettiklerini bu kuyruk gösteriyor’18 izlenme
Erdoğan: Gerekirse Avrupa Birliği'nden ayrılırız31 izlenme
Ekonomi emekliyi büyük vurdu: Ankara'da sosyal yardıma rekor başvuru!30 izlenme
İBB Davası’nın 20. gününde İmamoğlu: "Etrafımızda güzel şeyler oluyor Türkiye'de de olacak"
1.4 Milyon TL zarara uğratılan Makina Kimya Endüstrisi’nin Genel Müdürü Akdere'den skandal savunma!
AKP vatandaşın arasına çıkmaya korkuyormuş! İşte kulislerde yankılanan o sözler
Cem Küçük 'Sokağa çıkarak hükümeti devirmeye çalışırsanız, hükümet içinizden geçer' deyince Ersan Şen'le birbirine girdi!