Home
11 Kasım 2018 ( 370 izlenme )
Reklamlar

İsmail Saymaz'dan Atatürk'ü hedef alan muhabire tepki!

“Müslümanlar neden rahmet okusun” sözleriyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen’e İsmail Saymaz’dan çok sert tepki geldi.


Cumhuriyetin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef alan sözleriyle tepkileri üzerine çeken Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen’e gazeteci İsmail Saymaz’dan çok sert cevap geldi.

Saymaz, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Yenişafak'ın IŞİD sempatizanı muhabiri Yılmaz Bilgen, 'Müslümanlar ömrü Allah'a küfürle geçen Atatürk'e neden saygı duysun?' diyor. Bizde her Müslüman, Atatürk'e minnettardır. Senin gibi IŞİD sempatizanları, ülkemizi küfür beldesi, Türk askerini kafir gören marjinaller hariç” ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen, 10 Kasım’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atatürk’ü hedef alarak, “Namaz kılmayan, tüm hayatı, namaz kılanlara, Ezan'a, Kurân' Ahkâmın'a ve "Rahmet Elçisi Muhammed Aleyhisselam'a düşmanlıkla geçen birisine Müslümanlar neden rahmet okusun?” ifadeleriyle skandal bir açıklamada bulunmuştu.

Bilgen’in sözlerine başta vatandaşlar olmak üzere büyük tepki gelmişti.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ismailsaymazdanataturkuhedefalanmuhabiretepki212344h.htm

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Pazarcının ekonomi savunması yok artık dedirtti! “Bu dünya zengin dünyasıdır. Senin evin olursa sende kiracıdan 20 bin lira istersin. İnsanda vicdan olacak vicdan. Her şey güllük gülistanlık” CHP’li başkan isyan etti: Kalorifer yok, ateşçi ve tesisatçısı var! 14 yaşındaki genç gözyaşlarını tutamadı: 'Para için şerefinizi satmayın, ülke gidiyor' Diyanet'ten yılbaşı hutbesi: Sokaklar süslenmesin, piyango oynanmasın