Anasayfa1
01 Ekim 2024 ( 71 izlenme )
Reklamlar

İsrail’de kanlı saldırı: Çok sayıda ölü var


İsrail'in Yafa kentinde düzenlenen silahlı ve bıçaklı saldırıda çok sayıda kişi yaşamını yitirdi.


İsrail’in Yafa kentinde düzenlenen silahlı ve bıçaklı saldırıda 6 kişi öldü. Saldırıda 9 kişi de yaralandı.

İsrail basınında yer alan haberlere göre saldırı iki kişi tarafından gerçekleştirildi.

İsrail polisinin “terörist” olarak nitelediği iki kişinin önce bir tren istasyonunda sivilleri bıçaklayıp rastgele ateş açtıktan sonra Kudüs Caddesi’ndeki kişilere saldırdığı belirtildi.

Polis, belediye güvenlik görevlisi ve silahlı sivillerin iki kişiyi vurarak "etkisiz hale getirdiğini" sözlerine ekledi.

Saldırı, İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırıları sırasında gerçekleşti.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Koca açıkladı: 29.796 yeni vaka tespit edilirken, 224 kişi hayatını kaybetti, 29.837 kişi sağlığına kavuştu! İYİ Parti'de 'Ensarioğlu' depremi: Diyarbakır teşkilatı toplu istifa etti! 10 Kasım'da böyle mesaj atan bu kişinin MEB'de ne işi var? Metin Lokumcu Davası: "Emri kaymakam verdi"