Ankara Emek ve Demokrasi Güçleri, Gazze'ye insani yardım ulaştırmaya çalışan Küresel Sumud Filosu'na İsrail'in müdahalesini protesto etmek için Yüksel Caddesi'nde toplandı.
Grup, buradan Güven Park'a yürümek istedi ancak polis ekipleri yürüyüşe izin vermedi. Yapılan müzakerelere rağmen kitle barikatları aşarak yürüyüşe başladı. Bunun üzerine polis ekipleri göstericilere müdahalede bulundu.
Müdahalede çok sayıda kişi gözaltına alınırken, polis ekiplerinin alanda görev yapan gazetecilerin görüntü almasını engellemeye çalıştı.
Eylem sırasında grup sık sık "Nehirden denize özgür Filistin", "Katil İsrail, işbirlikçi AKP" sloganları attı. Yapılan kısa açıklamada İsrail'in Sumud Filosu'na müdahalesi kınanırken, Gazze için özgürlük çağrısı yapıldı. Grup daha sonra slogan atarak dağıldı.
TELE1
Döneri beğenmediği için parasını ödemeyen Kaymakam’a yeni görev
Cumhur'un canını sıkacak anket: Kılıçdaroğlu fark atıyor!
İşsizliği gözler önüne seren tablo! 6 kişilik temizlik kadrosuna 3 bin 813 kişi başvurdu, yarısı üniversite mezunu!
Dilan Polat'ın tahliye talebinin neden reddedildiği ortaya çıktı
Voleybol maçındaki sevinci olay olan Nazlıcan İrem Köroğlu, maç günü yaşadıklarını anlattı
Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun: "Emekliye bir zam daha gelecek. Belki 11 bin, 12 bin belki daha üstünde bir rakamın açıklanacağını düşünüyorum"
AKP'li belediyeden işçilerine Erdoğan tehditi! "4 kişi getirmeyen gelmesin"
Sırbistan'da 63 Türk işçisi mahsur kaldı, para krizinin altından AKP'li isim çıktı!
12 bin liralık ayakkabıdan sonra başka bir AKP vekil de lüks mekândan çıktı!
Sağlık Bakanı açıkladı: 7.523 yeni vaka tespit edildi, vaka sayısı 5.194.010'a, can kaybı da 46.446’ya yükseldi!