Diyanet'in Alanya'daki 5 yıldızlı oteli kapatmasıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.
Antalya Alanya'da bulunan 5 Xafira Deluxe Hotel'i Aralık ayı içinde 3.kez kapatacağı ortaya çıkan Diyanet, bu sefer Aile ve Dini Rehberlik Büro/Merkezlerinde Görevli Personelleri aynı otele götürüyor.
Otelin tamamen Diyanet'ten gelen personel için hizmet vereceği bilgisine ulaşılırken, Diyanet farklı illerden gelenlerin karayolu masrafları da karşılanacak.
DİYANET: "TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE EDİYORUZ"
Diyanet, 5 yıldızlı otelde konakladıklarının ortaya çıkması sonrasında yazılı bir basın açıklaması yaparak "Terör örgütleriyle mücadele etmemizden rahatsızlar" açıklamasında bulunmuştu.
Daha sonrasında aynı oteli ikinci kez kapatan Diyanet şimdi de 1316 Aralık (3 Gece 4 gün) tarihleri arasında 3.kez kapatmış olacak.
Konuyu Twitter hesabından duyuran aykiri.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak, şunları söyledi:
"İl ve ilçe müftülükleri bünyesinde hizmet sunan Aile ve Dini Rehberlik Büro/Merkezlerinde görevli personelin daha aktif ve kaliteli hizmet üretebilmeleri" amacıyla Aile ve Dini Rehberlik Büro/Merkezlerinde Görevli Personellere yönelik. Yol ücretlerini de Diyanet ödeyecek.
İstanbul'da bugün bazı marketlerin stok yetersizliğinden belirli ürünlerin satışını durdukları haberleri çıkarken, Diyanet aynı ay içerisinde 5 yıldızlı oteli 3.kez kapatıyor, bu arada da tabelalarında yer alan T.C. ifadesini kaldırıyor.
Bulgarlar ucuz ürün için Edirne'yi İran'dan gelenler Van'ı, Azerbaycan'dan gelen Iğdır'ı, Arap ülkelerinden gelenler İstanbul'u adeta yok pahasına satın alırken, ülkenin en yüksek bütçeli kurumu 5 yıldızlı oteli kapatıyor. Ve sadece Aralık ayı içinde 3. kez oluyor."
İBB Meclisi'nde 'İBDA-C' tartışması: AKP, CHP'nin sorusuna yanıt veremedi!59 izlenme
Özel'den Erdoğan'a dava yanıtı: "Erdoğan'ın gücüne gitmiş, zoruna gitmiş"22 izlenme
Mahkemenin kurultay kararı Barış Yarkadaş'ı kızdırdı18 izlenme
AKP’de oyun bitmiyor… İşte son İstanbul planları585 izlenme
Borsadaki tarihi manipülasyonun bilançosu ortaya çıktı: Borsa manipülasyonu operasyonunda 5 kişi tutuklandı93 izlenme
TOGG'dan rekor zarar: Milli otomobil yolda kaldı!22 izlenme
Hibe maskede rant çarkı! Koruyucu özellikli maskeler yurt dışına, koruyuculuğu olmayanlar DMO’ya!47 izlenme
Bayrama-mutlu-giren-yok18 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 21.061 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.992.694'e, can kaybı 29.959’a yükseldi!
AKP'li Taşkesenlioğlu, seçim bölgesinde birçok akrabasının kadrolaştığı ortaya çıkınca kendisini savundu! “Sülalem ve Partim liyakatı esas alarak görevimize devam ettik”
Ekrem İmamoğlu'ndan, Bakan Karaismailoğlu’na: 'Emek hırsızlığını sayın bakan bilir'
14 Mayıs AK Parti'de erken seçim için perde arkasında! Önerilen tarihin 72 yıllık bir geçmişi var