İstanbul Havalimanı gösterişli taşınmanın ardından yemek soygunuyla da gündeme geldi. Doğu Orcan adlı yurttaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul Havalimanı’nda açık olan tek restoranda plastik tabakla verilen birer kaşık patates salatası, bir kaşık kısır ve 8 adet yaprak sarmasına 100 lira hesap geldiğini söyledi.
Havalimanındaki yemek soygununun gerçekleştiği restoranın sahipleri ise şaşırtmadı. Restoranın iki ortağından biri Mustafa Esenkal, diğeri ise Ali Bahadır Yeşil. Bu iki ismin bir diğer ortaklığı “Gülhane Döner” markasıyla bilinen ama ticaret unvanı Doruk Izgara olan şirket.
Ticaret Sicil Gazetesi’ne göre sermayesi 1,5 milyon TL olan Doruk Izgara’da Mustafa Esenkal’ın 337 bin 500 TL, Ali Bahadır Yeşil’in de 169 bin TL değerinde hissesi var. Daha fazla pay sahibi iki ortak ise 543 bin TL’lik hissesi ile Bilal Erdoğan ile 450 bin TL’lik hissesi ile kardeşi Sümeyye Erdoğan.

CHP Kulislerinde Çarpıcı İddia: Kılıçdaroğlu Özgür Özel'i mi İşaret Edecek?30 izlenme
İktidar yine 'emekliliği' hedef aldı: EYT'nin faturası gençlere kesildi25 izlenme
Bir başkadır benim memleketim :)) Darbe girişimine kızdı kendi tankını yaptı !777 izlenme
Japonya'nın Osaka havalimanındaki market fiyatları gündem oldu: 'Bir tek bizim ülkemizde var bu kazık'31 izlenme
Dilruba’yı tutuklayan savcı, tutuklayan hakim ve tahliye talebini reddeden hakim Adalet Bakanlığı’na şikâyet edildi22 izlenme
Haftaya yükselişle başlayan dolar yeniden 27 liranın üzerine çıktı.32 izlenme
Arap müşterilere ‘şato’ satmaya çalışan şirket konkordato ilan etti!93 izlenme
Bakan Tekin öğretmen atamaları için tarih verdi24 izlenme