Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetiminde yer aldığı TÜGVA’nın öğrencilere yönelik Edirne’de 1 Temmuz ila 5 Ağustos tarihleri arasında “TÜGVA İstanbul Doğa Kampı” düzenleyeceği iddia edildi.
BirGün’den Deniz Güngör’ün haberine göre; MEB ve TÜGVA arasında 25 Şubat 2021 tarihinde imzalanan protokol kapsamında düzenlenecek olan kampa ilişkin TÜGVA İstanbul Temsilcisi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. Başvuruda, 13 Mayıs ila 14 Haziran tarihleri arasında TÜGVA’nın okullarda stant açma, afiş ve pankart asımı, konferans ve sınıf ziyareti izni için izin talep etti.
TÜGVA’nın 8 Mayıs’ta gönderdiği başvuruya 14 Mayıs’ta yanıt veren İstanbul Valiliği, TÜGVA’nın MEB’e bağlı tüm okullarda stant açma, afiş ve pankart asımı, konferans ve sınıf ziyareti için izin verdiği söylendi.
TÜGVA aynı zamanda yine ortaokul öğrencilerini hedef alan 6 haftalık TÜGVA İstanbul Ortaokul Yaz Okulu projesi yapacak. Kuranı Kerim, Temel Dini Bilgiler gibi derslerin verileceği yaz okulu projesi MEB ve TÜGVA arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirilecek. 24 Haziran ila 9 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek projeye 4. sınıf mezunu, ortaokul 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri katılacak.
Kaynak: TELE1
Afrin'de Şehit sayısı 3'e çıktı!255 izlenme
CHP'li vekil Haluk Pekşen'den büyük iddia '3 bakana yurt dışı yasağı konulmuş !'1094 izlenme
Binali Yıldırım 'Diploması olmayan adamın etrafında fırıl fırıl dönüyorlar !' derken bunu mu kastetti ?141 izlenme
İYİ Partili vekil ağzındaki baklayı çıkardı: "AKP ve MHP’yi destekleyelim"21 izlenme
Dağı taşı Menzil'e peşkeş çekiyorlar! Dağ başına kale gibi yurt yapıyorlar!88 izlenme
Antep fıstığı ve kayısıdan sonra kuru incirden 'zehir' çıktı! İtalya sınırdan geri çevirdi19 izlenme
Sinan Ateş'in annesi ve ablası hakkında suç duyurusu26 izlenme
AKP, Kerem Kınık’a madalya takacak! Yok bir de heykelini dikin!34 izlenme
Serdar Ortaç konser için saraya göz kırptı! 'Recep Tayyip Erdoğan gördüğüm en iyi lider'
İYİ Parti'de bir istifa daha! AKP'ye mi geçecek?
Sezgin Baran Korkmaz CNN Türk yayınına daldı: “Hakkımda ABD’de yürütülen soruşturma yok, benim alnım ak olmasa sokağa çıkamazdım, alnımın akıyla memleketime döneceğim”
Kritik hafta başlıyor: Memura yüzde 30 zam teklifi