AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iki ülke arasında 2018'den bu yana en ciddi krizlerden birinin çıkmasına yol açan Cemal Kaşıkçı davasının Riyad'a devredilmesinin ardından Suudi Arabistan'a iki günlük ziyaret için gitti.
Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud tarafından AlSalam Sarayı'nda resmi törenle karşılanan Erdoğan, Kral Abdülaziz'in ardından Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Erdoğan, Suudi Arabistan'da umre ziyareti de gerçekleştirdi. Erdoğan'a; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un da eşlik ettiği görüldü.
Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Erdoğan'ın umre ziyaretinde Yeni Akit Ankara Temsilcisi ve yazarı Hacı Yakışıklı, Diriliş Postası yazarı Murat Özer, BengüTürk TV'nin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Kaya, Star Gazetesi yazarı Yakup Köse'nin yer aldığı görüldü.
Murat Özer sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta “Cumhurbaşkanımız'ın Suudi Arabistan temaslarını takip ederken umre yapmak da nasip oldu çok şükür” ifadelerine yer verdi.

Hacı Yakışıklı sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa “Mekke'de çok resmî bir Hacı. Üstelik Yakışıklı” notunu düştü.

Star yazarı Yakup Köse ise Kabe ziyareti fotoğrafını “Mukaddes topraklarda. Allah kabul etsin” notuyla paylaştı.

Öte yandan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da umre ziyaretinde bulunduğu görüntülere yansıdı.
Şirin’in annesinin feryadı yürekleri yaktı: "Beni de öldürdü, ben yaşamıyorum"18 izlenme
Diyanetin personeli 11 şehrin nüfusundan fazla22 izlenme
“Şişli’nin kaymağı”nı Erdoğan’ın arkadaşları yiyor!700 izlenme
Meclis'e sunulan torba yasadan ÖİB'ye tam yetki çıktı: Taşıt saltanatını ranta çevirecekler20 izlenme
Tinerle zehirlenerek öldürülen bebeğin babası: "Hakaret içerikli yorumlar yapanlardan şikâyetçiyim"23 izlenme
İşte Arınç'ın damadının beraat gerekçesi!42 izlenme
Cumhuriyetin 'fabrikalar kuran fabrika'sı 82 yaşında!68 izlenme
Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral hakkında soruşturma43 izlenme
Hayırdır! YSK oy pusulası ve zarf için ihaleye çıktı
41 ilde yapılan ankette çarpıcı sonuçlar: Millet İttifakı farkı açıyor!
DİSK “Gelirde, vergide adalet, insanca yaşanılacak ücret” talebiyle İstanbul Kartal'dan Ankara’ya yürüyüş başlattı
Bu da oldu: AKP'li başkan kafeleri 'bayan' - erkek olarak ayırdı!