Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasındaki Göztepe-Altay maçı, bir Göztepe taraftarının Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e korner bayrağı direği ile saldırmasının ardından hakem Emre Kargın tarafından tatil edilmişti.
Olayların fitilini Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden Göztepeli taraftarlara atılan işaret fişeği alevledi.
İşaret fişeği tribünde maçı izleyen bir Göztepe taraftarının yüzüne isabet etti. Yaralanan taraftar yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.
Olay anının güvenlik kamerası görüntüsü de ortaya çıktı. İşte o görüntü:
Yaralanan taraftar Mehmet Çakır sahaya giren ambulansla Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Çakır'ın fişeğin isabet etmesi sonucu yüzünden yaralandığı ve ameliyata alındığı belirtildi.
Olayın ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatan polis, Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e köşe gönderiyle vuran taraftarı gözaltına aldı.
Altay taraftarlarının bulunduğu bölümden fişek atan kişinin tespiti için çalışmalarını yürüten ekipler, şüphelinin yakalanması için Altay taraftarlarının stattan çıkışına izin vermiyor. Stat kameralarını inceleyen polis, fişeği atan kişinin stada nasıl girdirdiğini de araştırıyor.
Öte yandan Vali Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne da Gürsel Aksel Stadına gelerek incelemede bulundu.
Yeniçağ
Resmi Gazete'de yayımlandı: Şeyhin 'onuruna' iftar verdi, müdür yapıldı!
Bakan Koca açıkladı: 27.592 yeni vaka tespit edildi, 28.285 kişi sağlığına kavuşurken, 175 kişi hayatını kaybetti!
Marmaray'da el ele tutuşan çifte, bir şahıs ve ailesi müdahale etti, tansiyonun yükselmesi üzerine kız arkadaşının elini tutan genç öldüresiye dövüldü
Cübbeli Ahmet'in uzay yorumu yeniden gündem oldu: "Manyak manyak işler. Masrafa değmez yahu. Ver bana 100 bin dolar hepsini söyleyeyim"
TOKİ günde 56 bin TL tazminat ödüyor!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Temenni ederiz ki İYİ Parti 6'lı masayı terk ederek konumunu gözden geçirir
Erdoğan 'kimse kazandım havasına girmesin' dedi, bir tepki de İnce'den geldi
Sedat Peker'in vidosunu yayımladığı "Erdoğan'ın yeğeniyle evli" olan Serdar Ekşi kimdir?
Prof. Dr. Çilingiroğlu canlı yayında A Haber'e ayar verdi, spiker çaresiz kaldı !
İstanbul’da metroda saç tokası satan Suriyeli çocuğa şiddet! Haluk Levent’ten tepki: "Biz neye dönüştük böyle?"
Corona verileri açıklandı: Hasta sayısı 326.046’ya, vefat sayısı da 8.498’e yükseldi!
CHP’li belediyenin 3 milyonluk borcuna karşılık 330 milyonu kesilmiş!
Sokak röportajında geçim tartışması kavgaya dönüştü! 'Geçinemiyorum' dediği için tekmeli saldırıya uğradı!
İşçisi emeklisi yoksullukla boğuşurken Kırgızistan'ın milyonlarca dolarlık borcu silindi