Anasayfa1
16 Aralık 2023 ( 20 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti'de istifa dalgası sürüyor: İstanbul İl başkan yardımcısı da ayrıldı


Yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini duyurmasının ardından partide yaşanan istifa dalgası hız kesmiyor. Son olarak İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk partisinden istifa etti.


Yerel seçimlere 81 ilde tek başına girme kararı alan İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk partisinden istifa etti.

İYİ Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere 81 ilde tek başına girme kararının ardından istifalar sürüyor. İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cem Koçtürk de istifasını sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu.

"AYAK OYUNLARI BIKTIRDI"

Koçtürk'ün paylaşımı şöyle:

5 yıldır emek verdiğim İYİ Parti'den istifa ediyorum. İhtiraslar, ayak oyunları, basiretsizlikler bıktırdı. Çocuklarıma, Atatürk'ün ışığı ile aydınlanan Türk vatanı sözüm var ve mücadele etmem lazım. Son gelişmelerle istifamın ilgisi yoktur. Sosyal medya siyasetçilerine duyurulur.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağanak ve fırtına bilançosu: 9 ölü, 11 kayıp Sabahat Akkiraz konseri valilik tarafından iptal edildi! Anketten Erdoğan'a kötü haber çıktı! Oyları eriyor, Mansur Yavaş fark attı! Space X Starship Açıklaması: En uzun ve en başarılı test uçuşunun ardından roketle iletişim kesildi