Home
12 Aralık 2023 ( 25 izlenme )
Reklamlar

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker'den skandal itiraf: "28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e Oy Verdim"


Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Adnan Beker, katıldığı bir canlı yayında 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiğini açıkladı.


14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem milletvekilleri seçiminde İYİ Parti'den Ankara milletvekili olarak Meclis'e giren Adnan Beker, canlı yayında tartışma yaratan açıklamalar yaptı.

MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİKTEN 14 GÜN SONRA ERDOĞAN'A OY VERMİŞ

İYİ Parti'de yaşanan istifa tartışmalarına dahil olarak parti ile ilişiğini kesen Beker, 28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirterek, oy tercihini Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana kullandığını açıkladı.

"BAŞKA ADAY MI VARDI?"

Oy tercihi sorulan Beker, "14 Mayıs'ta oy vermedim, 28 Mayıs'ta Tayyip Bey'e oy verdim. Başka aday mı vardı? Kemal Bey'e oy da vermedim oy da istemedim" ifadelerini kullandı.

halktv.com.tr

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

‘Bu yaşanan OHAL devalüasyonudur’ Gözaltına alınan fenomen çift Neslim ve Kıvanç Güngen’in Euro saçtığı görüntüler ortaya çıktı: Nereden geliyor bu derenin suyu? Deprem öncesi 6 milyona satılan daireler 1 milyona alıcı bulamıyor '15 Temmuz afişi' tartışması büyüyor: Ali Türkşen'den Nedim Şener'e sert sözler