23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Meclis’te düzenlenen resepsiyonda, Meclis'te temsil edilmeyen partilerin liderlerine bile davetiye gönderilirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e gönderilmemesi dikkat çekti.
Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, İYİ Parti Genel Sekreteri Aytın Çıray konuya ilişkin “Bizlere davetiye geldi ama sayın Genel Başkanımıza gelmedi” dedi.
Meclis'te temsil edilmeyen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye, resepsiyon davetiyesi gönderildi. Akşener'in lideri bulunduğu İYİ Parti, CHP'den 15 milletvekilinin geçişiyle Meclis'te grup kurma hakkı da elde etmişti.
KAHRAMAN İLE AKŞENER DAVALIK
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile TBMM Başkanı İsmail Kahraman birbirleriyle davalı bulunuyor. Akşener, Kahraman'ın kendisi için “Meral Kılıçdaroğlu” ifadesini kullanması üzerine bir açıklama yapmış ve ‘'Bunu namusuma bir saldırı olarak değerlendiririm. Bir kadının soy isminin nasıl ve ne şekilde değişeceği bellidir. Kendini dindar olarak gösteren bir kişi, dine de yakışmayacak ifadeler kullanmıştır'' demişti.
Kahraman da bu açıklama üzerine ‘'Hakaret'' iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuş, Akşener için, ‘'Mal bulmuş magribi gibi ucuz ve seviyesiz, cahil ve art niyetli, taşeronluğa teşne müflis bir siyasetçi'' ithamın yapmıştı. Kahraman Akşener hakkında 50 bin liralık, Akşener de Kahraman için 1 liralık tazminat davası açmıştı.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/kahramandanakseneredavetiyeambargosu190506h.htm
Madımak’taki ateş hiç sönmedi! Katliamın üzerinden tam 31 yıl geçti…28 izlenme
Bu utanca atacak başlık bulamadık ! İzleyin yorum sizin olsun...40456 izlenme
İşte Erdoğan’ı çıldırtan o video3588 izlenme
Bloomberg International: Erdoğan iktidarı uğruna bankaları riske atıyor293 izlenme
Canan Kaftancıoğlu’na SaBıKa Holding’den verilen beraat onandı!37 izlenme
Savcıya avukat tarafından yapılan tehdidin videosu ortaya çıktı! "Mermiye kafa atan adamlar var"64 izlenme
Melek Mosso'dan olay yaratan konuşma: "Ben bu ödülü yargılanan, ittirilen, katledilen bütün kadınların ruhlarına armağan olarak alıyorum"50 izlenme
Merkezi yönetimle yerel yönetimin el ele olduğu Trabzon’da ulaşıma 8 ayda üçüncü zam!31 izlenme
Sedat Peker günler sonra sessizliğini bozdu! "Biri aileme saygısızlık yaptı mı krallarını tanımam!"
Deprem uzmanından korkutan uyarı: Çanakkale Köprüsü fay üstünde
Teknolojide Yükselen Enflasyon Genç Kuşağı Etkiledi
İşte AKP'li Alpay Özalan'ın Meclis'te TİP'li Ahmet Şık'a saldırısının en yakın görüntüleri