Anasayfa1
27 Ocak 2020 ( 166 izlenme )
Reklamlar

Karaman’da cinsel istismarın üzeri mi örtülüyor?


Karaman’da içinde siyasilerin ve patronların olduğu bir cinsel istismar vakasının ortaya çıktığı, konuya ilişkin soruşturma başlatıldığı iddia edildi. Kent genelinde gündem olan olayın detaylarının ortaya çıkmaması için gazetelere baskı yapıldığı ileri sürülürken, olayın üzerinin örtülmek istendiği belirtiliyor.


Karaman’da 15 yaşında bir çocuğa cinsel istismarda bulunulduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldığı, konuya ilişkin yapılan bir operasyonda tutuklanan isimler olduğu ileri sürüldü.

Yerel basına da kısmen yansıyan olayda, çok sayıda patron ve siyasetçinin adının istismar olayına karıştığı, yapılan ilk operasyonda 3 kişinin tutuklandığı belirtildi.

İddialara göre olaya karışan isimlerin sayısının daha fazla olduğu ancak gizli tutulduğu, istismar olayının üzerinin örtülmek istendiği belirtiliyor.

Olaya ilişkin paylaşımların soruşturma konusu olacağı yönünde tehditler olduğu belirtilirken, yerel basın üzerinde de baskı kurulduğu, olaya yönelik aklama haberleri yapıldığı ifade ediliyor.

https://haber.sol.org.tr/toplum/karamandacinselistismarinuzerimiortuluyor279185

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ölüm otelini para hırsı yaktı: Sezonu kaçırmamak için tadilatı erteledi Talan sırası Sakin Şehir'de! Gökçeada’da maden tehdidi! Soykırım yalanını kabul eden ABD'ye laf çok, icraat yok! ‘ABD’nin soykırım yalanına üsler kapatılarak cevap verilsin’ AKP’nin tepki çeken eğitim modeline ‘durdurma’ davası