Türk lirasının değerinin düşmesi ve artan enflasyon ile yurttaşları olumsuz etkiledi. Buna göre yıllık tüketici enflasyonu yüzde 78,62’ye yükseldi. Esnaflar yaşanan durumdan olumsuz etkilendi. Mersin’de dükkanına pankart asmak isterken gözaltına alınan Oktay Avcu, ekonomik krizin etkileri nedeniyle iş yerine davul ve zurna eşliğinde ve Erdoğan’ı protesto ederek kapanış töreni düzenledi.
Mersin’de polisler tarafından, “Her yer açlık, her yer işsizlik, her yer korku, her yer adaletsizlik, her yer sindirilmişlik, her yer umutsuzluk ama her yer korkmuyoruz” yazılı pankartı asması engellenen esnaf Oktay Avcu, bozuk para dolu plastik kasasını yere atarak “Ecevit’e kasa atanlar bugün bu ülkenin gerçeği bu. Ben de bu kasayı Erdoğan’a atıyorum. Ekonominin kitabını yazdım diyenler ekonominin E’sinden anlamıyor” demişti. Eylem sonrası gözaltına alınan Avcu, tutuklama istemiyle çıkarıldığı mahkemede bir gün sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
Tele1
Sokakta öldürülen gazeteci Hakan Tosun son yolculuğuna uğurlandı
Çiftlik Bank ile ilgili yeni gelişme: İki numaralı isim ifade vermeyi reddetti!
Erdoğan Sisi ile el sıkıştı, sosyal medya Erdoğan ve Çavuşoğlu'nu affetmedi!
Kartalkaya davasındaki skandalı avukat duyurdu: "Şirketin Genel Müdürü aynı zamanda da otel sahibinin damadı duruşma boyunca uyudu!"
Yandaş Erkan Tan'dan Bülent Arınç'a zehir zemberek sözler 'Fetullah Gülen kahpesine hizmet ediyor !'
Köprülere çuvalla para emekliye 100 lira zam! Kapanmada geçiş garantisi tıkır tıkır işleyecek!
İbrahim Haskoloğlu tahliye edildi!
Seçim öncesi muhalefetin belediyelerine enerji tırpanı
İmamoğlu'ndan avukatına talimat: "Mağduriyetimi değil, cesaretimi gösterin"
Diyanet’ten 3.2 milyon liralık dekorasyon!