Home
29 Ekim 2023 ( 30 izlenme )
Reklamlar

Kassam Tugayları’ndan esir açıklaması: Şartlarını açıkladılar


Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları, elindeki esirleri bırakma karşılığında İsrail'in de hapishanelerdeki tüm Filistinli mahkumları serbest bırakmasını önerdi.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin El Kassam Tugayları’nın sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail'in tüm rehinleri serbest bırakması karşılığında kendi ellerinde tuttukları esirlerin de serbest bırakılacağını söyledi.

Ubeyde, sözlerine Hamas'ın esirler konusunda “kısmi bir anlaşma” üzerinde görüşmelerde bulunabileceğini ekledi.

Reuters'ın aktardığına göre başka bir Hamas'ın başka bir yetkili, İsrail ile rehineler konusunda bir anlaşmaya varmak üzere olduklarını ancak Tel Aviv'in kendilerini “oyaladığını” öne sürdü.

Yeniçağ

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir aileyi mahveden skandalda metro detayı! Ulaştırma Bakanını Yüce Divan'a gönderecek rapor AKP’lilerin 'İsrail destekçisi' dediği ve ‘boykot listesi’ndeki Burger King açılışları sürüyor! Bir şube daha AKP'lilerin katılımı ve dualarla açıldı Aybüke Pusat'tan sonra sevgilisi de TRT dizisinden çıkarıldı! Yine AKP'li belediye, yine adrese teslim ihale!