Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutuklanması ve yerine Kayyum Cevdet Ertürkmen’in atanmasından sonra kapanan Şişli’nin biri gezici üç kent lokantası dün de kapalı kaldı. Gazete Pencere’den Tolga Balcı’nın haberine göre Şişli Belediyesi’nin çocuklara ücretsiz öğün sağladığı Fuat Soylu İlköğretim Okulu’na dağıttığı yemek de kayyum tarafından iptal edildi.
Lokantaların açılmadığı haberinin duyulması üzerine ‘tedarik nedeniyle’ hizmete ara verildiği açıklanmıştı. Dezenformasyon Merkezi de “Lokantalar kapatılmadı” diye ısrarla açıklama yapmıştı.
Dün Şişli’deki üç kent lokantası da açılmadı. Lokantalardan birinin camına asılan “Halkın ekmeğine, AKP tarafından el konulmuştur” yazısı dikkat çekti.
Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ebru Özdemir de dün avukatıyla birlikte Emniyet’e giderek teslim oldu. “Kent Uzlaşısı” operasyonu kapsamın da hakkında yakalama emri olan Ebru Özdemir gözaltına alındı.
Sözcü
Emeklinin isyanı bu kelimelerde saklı: "Ölmek emekli olmaktan daha iyi"39 izlenme
Diyanet bir ayda 9,7 milyar TL harcadı!22 izlenme
CHP’li belediye başkanına ‘tuvalet’ soruşturması!28 izlenme
AKP teşkilatında; cinsel istismardan grup sekse skandallar zinciri iddiasına yayın yasağı!677 izlenme
Bişkek’teki Türk okulunda çocuklara tecavüz iddiası… Resmi açıklama geldi!166 izlenme
İstanbul’da bir pideciye giren Tebliğciler, kapıda duran nazar boncuğunu söktü, dükkândaki ustanın bakışları olay oldu38 izlenme
Ekrem İmamoğlu yeni seçim şarkısıyla meydan okudu: "Halep oradaysa arşın burada. Hodri meydan!"10 izlenme
Aşırı hızlı motosiklet kamyonete çarptı ve alev aldı! 2 kişi feci şekilde öldü23 izlenme