CHP lideri Kılıçdaroğlu, bazı sermayedarların birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarının beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi aldığını belirterek "Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bazı sermayedarların medya üzerinden, bazı kurmaylarının beşli çetelerle görüştüğüne dair haberler yayacakları bilgisi aldığını bildirerek aylar önce parti grup toplantısında yaptığı "Ya bana katılın ya da önümden çekilin" çıkışına açıklık getirdi.
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
"Ya bana katılın ya da önümden çekilin demiştim. Onu da netleştireyim. Kendi yol arkadaşlarıma dedim. 5'li çeteler, bazı sermayedarlar, varlıkçılar, çantacılar bu ülkenin ikinci 100 yılını dizayn etmeye kararlı. Ben ve arkadaşlarım da onlara karşı dimdik durmaya kararlıyız.
'İHALECİLER BENİM YOL ARKADAŞIM OLAMAZ'
'AK Parti’nin ihalecisi kötü, gelsin bizimkiler' demeyenler yol arkadaşım olacak. Şimdi bazı sermayedarlar, birtakım medya üzerinden, bazı kurmaylarımın beşli çetelerle görüştüğüne dair haberleri devreye sokacakları bilgisi geliyor.
'BENİMLE YÜRÜYECEKLER BİLSİN, ZENGİNLEŞME YOK'
Kimlerin bu operasyonun arkasında olduğunu da biliyorum. Benim böyle kurmaylarım olmaz. Oldurtmam. Benimle olacaklara net söyledim! Bay Kemal’de komisyon olmayacak, ihale olmayacak, haksız zenginleşme olmayacak. Benimle yürüyecek olanlar, bunu bilerek gelsinler.
'KİMSENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM'
Gelenler; çocuklarımız için, torunlarımız için, gençlerimiz için gelsin. Vatanımızın, doğmayı bekleyen evlatları için gelsin. Fakir fukara için gelsin. Bırakın herhangi bir kurmayımı; bu çetelerle pazarlık yapan evladımın bile gözünün yaşına bakmam. Gidenlere de uğurlar ola."
Abc Gazetesi
Cebinde Euro olmayana lahmacun yok Bayramda tatil için servet gerekiyor27 izlenme
İnşaat maliyetlerinin artışı durdurulamıyor!85 izlenme
Hatay’da TSO seçimlerini Suriyeliler belirleyecek! Şehirde her 100 şirketten 13’ü Suriyeli, sayı her geçen gün artıyor65 izlenme
TÜİK'e göre bile Türkiye enflasyonda Avrupa’da 1’inci, dünyada 11’inci!66 izlenme
İBB Kemer Country’deki talana ‘dur’ dedi, AKP’li belediye uygulamadı!60 izlenme
7 yıldır Türkiye’de olduklarını söyleyen Suriyeli çocuk 'Biz kaçak gelmedik hepimize Türk kimliği verdiler!'72 izlenme
Necla Nazır, Ferdi Tayfur'un cenazesinde yaşanan gerginlik hakkında konuştu: "Cenazede bunu yaptılar, biz hastaneye nasıl gidelim. İnsanlar yaşadığımız şeyin iç yüzünü bilmiyorlar"112 izlenme
Mahfi Eğilmez uyardı: "Bunları yapmazsak yılsonu çöküşü yaşarız"33 izlenme
Kurultay rüşveti dediler Kılıçdaroğlu'nun talimatı çıktı! Özgür Çelik tek tek açıkladı
İstanbul'da metroda çekilen videodaki neredeyse tüm insanların mutsuz ve bitkin görüntüsü dikkat çekiyor
Eski bakan Recep Akdağ kendini böyle savundu! "Ben o kısımları bilmiyorum, hatırlamıyorum"
Sinan Ateş cinayeti dosyasında adı geçmişti: Yeniden milletvekili adayı gösterildi