CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla deprem bölgesindeki kamu personeline iki maaş ikramiye verilmesine yönelik çağrı yaptı.
Kahramanmaraş merkez üssü olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından aramakurtarma çalışmaları devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla çağrıda bulundu.
Kılıçdaroğlu, "Deprem bölgesinde çalışan ya da bölgede görevlendirilen kamu personeline acilen 2 maaş ikramiye yatırın. Kötü durumdalar, hizmet vermeye çalışıyorlar. Her şeyi biz mi öğreteceğiz size, devlet yönetin devlet!" dedi.
halktv.com.tr
Boykot çağrısına 90 ay hapis talebi18 izlenme
Papa Francis, Paskalya Yortusu kapsamında 12 kadın mahkumun ayaklarını yıkadı36 izlenme
Ayşe Ateş duruşmaya katılmadı! 'Adalete güvenmeyi reddediyorum'29 izlenme
Güldür Güldür, her gün artan mazotun fiyatına yetişemedi!92 izlenme
CHP’li üç vekilden 'uçan saray' için kanun teklifi!204 izlenme
TÜSEDAD Başkanı'ndan kritik et ve süt krizi açıklaması! "Hepimiz batıyoruz"42 izlenme
Özlem Çerçioğlu hakkında beraat talebi22 izlenme
AKP'li belediyeden skandal! Yaralı köpeği çöplüğe attılar45 izlenme
Dört milyon emeklinin beklediği haber geldi: İşte Mehmet Şimşek’in emekli maaşı için olur dediği rakam!
Rektörlüğe atandı, ilk işi cami yaptırma derneğine bağış istemek oldu!
Güllü’nün ölümünde şüphe derinleşiyor: Sultan’ın tedirgin tavırları dikkat çekti!
Fed faiz kararını açıkladı