DHA'nın haberine göre, olay, saat 15.00 sıralarında İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi, Fatih Caddesinde bulunan bir mobilya atölyesinde meydana geldi. İş yeri sahibi Talha Ö. (27), iddiaya göre, atölyeye giderek Suriye uyruklu kiracısı Muhammed Misto'dan (29) birikmiş kira borcunu istedi.
Parayı vermeyeceğini söyleyen kiracı ile mülk sahibi arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Misto ile atölyede bulunan akrabaları Ahmet Talep (21), Mecit Misto (28) ve Muhammed Mesteo (23), tornavida ve demir çubuklarla mülk sahibi Talha Ö.'ye saldırdı. Çevredeki esnafın da dahil olduğu kavgada 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı güçlükle ayırırken, çevrede ise güvenlik önlemi aldı. Polis, olayla ilgili Suriye uyruklu 4 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan 5 kişi ise özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yeniçağ
Bir yoksulluk intiharı daha! Manav sebze deposunda intihar etti
Fatih Tezcan hakimlere baskı yapılarak tahliye edildi iddiası
KYK'da "neden şort giydin" soruşturması! "Sapık düşünce sizinle kalsın"
Metro istasyonunda kadınların fotoğraflarını çeken Suriyeli tacizciye meydan dayağı!
Albayrak'ın istifasına vatandaştan zehir zemberek konuşma 'İsterseler hapse atsınlar, korkmuyorum!'
Hiç Beklemedik Anda Tablo Sahibi Oldu ve Satışını 5 milyon Euro’dan Sundu
Libya Ulusal Ordusu Türkiye'yi düşman ilan etti
CHP’li Süha Aldan: AKP’li bakanlardan biri itirafçı olabilir
İstanbul’daki sel faciası göz göre göre gelmiş
Kılıçdaroğlu: "Vatanını seven ayağa kalksın. Bugün bu 10 milyon düzensiz mülteciyi içimize sokak bu zihniyete vatanımızı bırakmayacağız"
Odası, danışmanı, maaşı var ama kendisi yok!
Sincan Cezaevinde ölen Vural Avar Paşa’nın son sözü bu olmuş: "Aklanmak istiyorum"
Türkiye'nin ünlü şirketi iflasın pençesinde... Köylüler de beklemiyordu
Sinan Çetin, Cumhuriyet'e ve değerlerine böyle saldırmıştı: "Bize 80 yıldır yalan söylüyorlar"